המתכונים שיוכיחו לכם שפתיתים הם לא רק לילדים - 10 מתכוני פתיתים ביום - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

המתכונים שיוכיחו לכם שפתיתים הם לא רק לילדים

לכתבה
אפשר לקרוא לזה גם בולונז פתיתים דודו בכר

בעולם כבר מתייחסים לפתיתים כחומר גלם רציני והגיע הזמן שכך יקרה גם אצלנו. הנה עשרה מתכונים שעושים כבוד לפתיתים

תגובות

בזמן שאצלנו פתיתים הם תוספת מקובלת לצד שניצל לילדים בצהרון או בבית בארוחת ערב מהירה, במקומות אחרים במסביב לגלובוס מתייחסים אליהם כאל חומר גלם רציני לכל דבר ועניין שאפשר להכין ממנו מטעמים ומנות עדכניות. גם השפים הישראלים שפותחים מסעדות בעולם כבר לא מתביישים במאכל הילדות עליו גדלו ("אורז בן גוריון", שמסמל לכאורה דלות) ומגישים פתיתים בגרסות מהוקצעות ומפתיעות. ואין זה פלא. כמו פסטה או אטריות, הפתיתים הם חומר גלם שאפשר לקבל במנעד רחב של מנות חמות או קרות. הם מתבשלים מהר יותר מפסטה, וגודלם מאפשר הכנה עם כמות גדולה יחסית של רוטב. אפשר לשלב פתיתים במנות רבות, מסלטים ולביבות או במקום פסטה או אורז, וכך על הדרך להוסיף אותם למרק, לאפות אותם כפשטידה, או לבשל כריזוטו (שלא דורש ערבוב מתממיד בבישול), ואפילו למלא ירקות או עוף בהם. הנה עשר הצעות למנות עם פתיתים. למתכונים מומלצים נוספים



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות