יותר מעשרים דברים טובים לעשות עם כרוב
לכתבהמסטייק כרוב ועד עוגת כרוב, דרך מרק מפתיע וכרוב ממולא צמחוני או בשרי - 20 מתכונים שמוכיחים שכרוב הוא חומר גלם שאין לזלזל בו, במיוחד בחורף
בכרוב, סגול או לבן, דבק דימוי אפרורי למדי, אולי אפילו קצת גלותי, אבל אין כמו ימי החורף כדי להיזכר בקסמו החמקמק של חומר הגלם הזה, שלפעמים נשאר קצת מתחת לרדאר. הפעם, הרשנו לעצמנו להרחיב את תחום הגדרת הכרוב ולא להסתפק רק בלבן או בסגול, אלא ללכת גם על כרוב סיני או כרוב בלאדי (אפשר למצוא גם תחת השם כרוב בר או כרוב ערבי) אותו אפשר להשיג בשווקים עד סוף החורף. בקיצור, בחרנו מתכונים ששמים את הכרובים למיניהם במוקד - מסטייק כרוב דיאטטי אך ממכר, דרך מרק מפתיע של חיים כהן ואלי לנדאו (והציצו בשאר המתכונים שם - נפלא לגלות מה שאפשר לעשות עם כרוב). איך מכינים כרוב כבוש? הבאנו שתי גרסאות מעניינות. ממשיכים עם לזניה שהכרוב מחליף בה את דפי הפסטה ומי שיתגעגע אליה - יראה איך משדכים בין כרוב לפסטה במתכון ליד. ממשיכים עם גזרת הסלטים המתבקשת עם סלט כרוב חורפי עם קלמנטינות או סלט כרוב סגול עם טחינה יפנית ושומשום שהוא יפה וגם טעים; אחר כך יגיעו רביולי הכרוב האגדי של אייל שני; לביבות כרוב, שוקרוט או נזיד חורפי. עוד בעיקריות קציצות בכרוב סגול, סלק ובירה; תבשיל מהיר של קינואה עם כרוב ושקדים; שני נוסחים (האחד צמחוני והשני בשרי) לכרוב ממולא ולקינוח - עוגת כרוב בר. למתכונים מומלצים נוספים
תגובות
דלג על התגובותתודה!
תגובתך נקלטה בהצלחה, ותפורסם על פי מדיניות המערכת
באפשרותך לקבל התראה בדוא"ל כאשר תגובתך תאושר ותפורסם.
אנא המתינו……
תודה!
תגובתך נקלטה בהצלחה, ותפורסם על פי מדיניות המערכת
אירעה שגיאה בעת שליחת התגובה
אנא נסה שנית במועד מאוחר יותר