מדאל ועד המבורגר פטריות: מתכונים טבעוניים ליום שני ללא בשר
לכתבהממרק גולאש טבעוני ועד קרם אבוקדו, מטופו תאילנדי ועד דלעת ערמונים ממולאת: כל מה שטעים לאכול ביום שני ללא בשר
את המדור היום אנחנו מקדישים למתכונים הטבעוניים שמשלבים בין רוחות החורף שיתרגשו עלינו בהמשך השבוע לרוח חג חנוכה שכבר סוחפת אותנו. נתחיל עם מרק גולאש טבעוני ולצדו "חומוס" עדשים ללא חומוס ובכל זאת מפתיע וטעים, ולצדו מעין גרסה לסביח טבעוני מפורק של השף גל ברזילי. אחריו יבואו סינייה חציל עם הרבה טחינה והמבורגר עם עדשים ופטריות. לסיום לביבות מעולות ממש וטבעוניות למהדרין של השף רן מרחב. שמרו מקום גם לקרם אבוקדו - זה נשמע מוזר, אבל תנו לזה הזדמנות. לקינוח אחרון - המתכון האולטימטיבי לפנזרוטי - הסופגניות האיטלקיות האהובות, רק בגרסה טבעונית. למתכונים מומלצים נוספים
תגובות
דלג על התגובותתודה!
תגובתך נקלטה בהצלחה, ותפורסם על פי מדיניות המערכת
באפשרותך לקבל התראה בדוא"ל כאשר תגובתך תאושר ותפורסם.
אנא המתינו……
תודה!
תגובתך נקלטה בהצלחה, ותפורסם על פי מדיניות המערכת
אירעה שגיאה בעת שליחת התגובה
אנא נסה שנית במועד מאוחר יותר