מהפתיח ועד הקינוח: מתכונים טבעוניים חמימים
לכתבהמסלט הפתיתים החם של עומר מילר, דרך שקשוקה ירוקה או דאל עדשים הודי ועד דייסה טבעונית חמה או מאפינס בננה - כל מה שחם וטעים ביום שני קריר ללא בשר
בחוץ קריר עד קר מאוד ולכבוד העניין איגדנו הפעם מתכונים טבעוניים חמימים שנעים להישאר בשבילם ולהתחמם מול התנור (או הכיריים) בבית. כרגיל, מתחילים עם מרקים - מרק פו וייטנאמי, דאל עדשים הודי או מרק ירקות איסלנדי. ממשיכים עם שקשוקה ירוקה ונפלאה, עם גבינות טבעוניות מטופו וקשיו או סלט פתיתים חם של עומר מילר שיכול בהחלט למלא מקום גם כתבשיל לארוחת הצהריים; שלל פיצות טבעונית – מפיצת דלעת, דרך פיצת חומוס ועד הפיצה הקלאסית, אבל בגרסה בריאה; בגזרת התבשילים בחרנו בתבשיל שעועית ירוקה וחצילים או בתבשיל חיטה ועדשים עם פטריות פורטובלו וערמונים; ולקינוח – פנקייק פשוט וקל שהולך טוב גם כקינוח; שתי דייסות נהדרות של השפית והמתכונאית שי-לי ליפא, סיגרים ממולאים בתפוחים ומאפינס בננה נימוחים להנעים. למתכונים מומלצים נוספים
תגובות
דלג על התגובותתודה!
תגובתך נקלטה בהצלחה, ותפורסם על פי מדיניות המערכת
באפשרותך לקבל התראה בדוא"ל כאשר תגובתך תאושר ותפורסם.
אנא המתינו……
תודה!
תגובתך נקלטה בהצלחה, ותפורסם על פי מדיניות המערכת
אירעה שגיאה בעת שליחת התגובה
אנא נסה שנית במועד מאוחר יותר