מהפתיח ועד הקינוח: מתכונים טבעוניים חמימים - 10 מתכונים ביום - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מהפתיח ועד הקינוח: מתכונים טבעוניים חמימים

לכתבה
דודו בכר

מסלט הפתיתים החם של עומר מילר, דרך שקשוקה ירוקה או דאל עדשים הודי ועד דייסה טבעונית חמה או מאפינס בננה - כל מה שחם וטעים ביום שני קריר ללא בשר

2תגובות

בחוץ קריר עד קר מאוד ולכבוד העניין איגדנו הפעם מתכונים טבעוניים חמימים שנעים להישאר בשבילם ולהתחמם מול התנור (או הכיריים) בבית. כרגיל, מתחילים עם מרקים - מרק פו וייטנאמי, דאל עדשים הודי או מרק ירקות איסלנדי. ממשיכים עם שקשוקה ירוקה ונפלאה, עם גבינות טבעוניות מטופו וקשיו או סלט פתיתים חם של עומר מילר שיכול בהחלט למלא מקום גם כתבשיל לארוחת הצהריים; שלל פיצות טבעונית – מפיצת דלעת, דרך פיצת חומוס ועד הפיצה הקלאסית, אבל בגרסה בריאה; בגזרת התבשילים בחרנו בתבשיל שעועית ירוקה וחצילים או בתבשיל חיטה ועדשים עם פטריות פורטובלו וערמונים; ולקינוח – פנקייק פשוט וקל שהולך טוב גם כקינוח; שתי דייסות נהדרות של השפית והמתכונאית שי-לי ליפא, סיגרים ממולאים בתפוחים ומאפינס בננה נימוחים להנעים. למתכונים מומלצים נוספים



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות