מתכונים למתחילים: המנות הבסיסיות שצריך לדעת לבשל
לכתבהמשקשוקה ועד פירה, מאורז אחד אחד ועד לזניה, מקצפת ועד עוגת שוקולד: מתכונים בסיסיים לבשלנים מתחילים
הגיע הזמן להפסיק להתבייש. לא מעט אנשים כותבים לנו שלפני שאנחנו רצים לפרסם עוד מתכון לבצק פסטה, קארי או קונסומה למינהם, יש כמה חורים בהשכלה הקולינרית שחייבים למלא. גם הנתונים מאחורי הקלעים מצביעים על כך שלא מעט מקוראינו מחפשים לדעת איך מכינים ציר ירקות, לזניה בסיסית, מרק תירס פשוט, פירה ושניצל או עוגת שוקולד וקצפת ואפילו טחינה, חביתת ירק, סביח או שקשוקה - והכל בסדר. לכבוד כל אותם אנשים, אנחנו מקדישים את המדור הפעם - למתכונים הבסיסיים ביותר במטבח. זה הזמן להפסיק לפחד ולהתחיל לבשל. למתכונים מומלצים נוספים
תגובות
דלג על התגובותתודה!
תגובתך נקלטה בהצלחה, ותפורסם על פי מדיניות המערכת
באפשרותך לקבל התראה בדוא"ל כאשר תגובתך תאושר ותפורסם.
אנא המתינו……
תודה!
תגובתך נקלטה בהצלחה, ותפורסם על פי מדיניות המערכת
אירעה שגיאה בעת שליחת התגובה
אנא נסה שנית במועד מאוחר יותר