מתכונים חורפיים, צמחוניים וטבעוניים עם פטריות - 10 מתכונים ביום - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

אחרי הגשם: מתכונים חורפיים, צמחוניים וטבעוניים עם פטריות

לכתבה
תבשיל אורז בר וקינואה של השף אלרן בוזגלו ממסעדת אדום אפרת ליכטנשטט

במרקים מהבילים או בריזוטו של שאול בן אדרת, בהמבורגר טבעוני או במוקפץ ואפילו בממולאים - רק מנות חורפיות, צמחוניות וטבעוניות עם פטריות

תגובות

מזג האוויר הנוכחי, הרוחות הקרות המנשבות והגשם שעשוי להתחדש בהמשך השבוע, הם בדיוק העיתוי ליהנות ממנה הגונה של פטריות. לכבוד יום שני ללא בשר ובסימן העונה, קיבצנו הפעם רק מתכונים צמחוניים וטבעוניים, כולם עם פטריות. בין המתכונים: קודם כל, מרקי פטריות כי אם לא עכשיו - אי מתי? ממשיכים עם סלטי פטריות חמים עם גבינה כחולה או צנוברים; פשטידה משופעת פטריות; פטריות ממולאות - בגבינות, בריזוטו או בטופו ואגוזי מלך; ואם כבר ריזוטו - הכירו את הגרסה הקלה (יחסית) של השף שאול בן אדרת או המתכון שישיב את חדוות האכילה לקינואה; בגזרת התבשילים - תבשיל אורז בר עם שלל ירקות או תבשיל טופו ופטריות בקרם קוקוס, את הקו האסייתי ימשיכו אטריות מוקפצות, ויש אפילו המבורגר טבעוני ושניצל פטריות מפתיע ומוצלח במיוחד ותמיד צריך שיהיה מתכון לפאי רועים צמחונים - הנה הגרסה שלנו. למתכונים מומלצים נוספים



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות