מפאייה ועד מרק: תבשילי אורז נהדרים לימים קרים
לכתבהמהאורז ושעועית של אייל שני, דרך הנזיד של בית תאילנדי ועד הדייסה המיתולוגית של הבראסרי - כל מתכוני האורז המושלמים לחורף
ברוח הימים הקרים וכדי להוכיח שאורז, בניגוד למה שאולי חשבתם בטעות, הוא לא רק תוספת. אספנו לכאן נבחרת נאה של מתכונים שכולם סביב תבשילי אורז משביעים ומחממים, חלקם ממש ארוחה שלמה בסיר אחד. בין המתכונים: פאייה שתגרום לכם להתגעגע לימי הקיץ שנדמים לפתע כה רחוקים, מרקי אורז שונים כי אי אפשר להעביר יום פה בלי מרק. וגם אורז עם עוף שהוא לגמרי מגלם את ההבטחה לארוחה בסיר אחד. עוד הבאנו - גרסה שונה לאושפלאו הבוכרי הידוע; חשוות אל-אוזי, תבשיל אורז ובשר חגיגי מהמטבח הערבי-גלילי; נזיד האורז של בית תאילנדי ואפשר לשחק עם מה שבוחרים לשבץ בו - בשר קצוץ, עוף או טופו; בחש בוכרי ירוק או אורז פרסי אדום; בריאני ירקות או אורז עם טלה וחמוציות; אורז עם שעועית של אייל שני או מקלובה קציצות של הדיי עפאים.
לקינוח או כארוחת בוקר נאה - שלוש גרסות לדייסת אורז, מברקוקס, דייסת האורז המרוקאית, דרך רי אולה, אורז בחלב עם פקאנים מקורמלים שישכיח גם מהספקנים והבררנים את הפחד מדייסה ועד הגרסה המיתולוגית של הבראסרי לדייסת אורז.
למתכונים מומלצים נוספים
תגובות
דלג על התגובותתודה!
תגובתך נקלטה בהצלחה, ותפורסם על פי מדיניות המערכת
באפשרותך לקבל התראה בדוא"ל כאשר תגובתך תאושר ותפורסם.
אנא המתינו……
תודה!
תגובתך נקלטה בהצלחה, ותפורסם על פי מדיניות המערכת
אירעה שגיאה בעת שליחת התגובה
אנא נסה שנית במועד מאוחר יותר