מקרוני וספגטי: 18 מתכונים שאי אפשר להפסיק לאכול
לכתבהארוחת ערב שכולה מקרוני או ספגטי זו ארוחה הכי פשוטה בעולם, אבל גם הכי טעימה שיש. הנה 18 מתכוני מקרוני וספגטי שצריך לדעת
באיטליה המקרוני הם בכלל סוג של פסטה קצרה וחלולה, מהסוג שאימצו האמריקאים למאכל המפורסם "מק אנד צ'יז" — מקרוני עם גבינה מותכת. אצלנו נתקבע הכינוי בטעות דווקא לספגטי הארוכים. נעשה סדר אחת ולתמיד: מקרוני הם פסטה חלולה כלומר, שיש בה חור באמצע. ספגטי הם גלילי פסטה צרים, ארוכים ודקים ללא חור באמצע. בין אם נשארתם נאמנים למקור האיטלקי ובין אם אתם מחסידי הכינוי ספגטי, נדמה שאין כמו מנה של מקרוני או למעשה ספגטי ברוטב עגבניות, דווקא הכי פשוט - עם שום ושמן זית, אולי קצת גבינה מגוררת מעל - בשביל ארוחה ביתית טובה. בזמן שכל אחד חושב שדווקא רוטב עשיר וכבד הוא ההוכחה למיומנות קולינרית במטבח - לטעמנו - מי שיודע להתקין מנה הגונה של מקרוני ברוטב עגבניות דווקא הוא יודע את העבודה. בגלל חיבתנו העזה הן לזה והן לזה, אספנו למורת רוחם של הטהרנים - גם את המתכונים שמכנים בטעות את הספגטי מקרוני והנה הם לפניכם, ספגטי ומקרוני בהופעה משותפת. למתכונים מומלצים נוספים
תגובות
דלג על התגובותתודה!
תגובתך נקלטה בהצלחה, ותפורסם על פי מדיניות המערכת
באפשרותך לקבל התראה בדוא"ל כאשר תגובתך תאושר ותפורסם.
אנא המתינו……
תודה!
תגובתך נקלטה בהצלחה, ותפורסם על פי מדיניות המערכת
אירעה שגיאה בעת שליחת התגובה
אנא נסה שנית במועד מאוחר יותר