מחמין ועד מרק: 18 מתכוני כרובית לסוף שבוע - 10 מתכונים ביום - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מחמין ועד מרק: 18 מתכוני כרובית לסוף שבוע

לכתבה
כרובית נמסה לתוך עליה, גם בפריז. מזנון שרון היינריך

צלויה, אפויה, מבושלת או מאודה: הכרובית נמצאת כעת בשיאה וזה הזמן לנצל את סוף השבוע להכין ממנה מטעמים נהדרים

4תגובות

העולם הלך שבוי אחר הכרובית ולא בכדי. היא לא רק טעימה, אלא גם מתאימה לשלל מנות, מסלטים ועד חמין. כזה מנעד. מחירי הכרובית סוף סוף החלו לרדת מעט ואפשר לנצל את סוף השבוע ליצירת מנות נפלאות בכיכובה - בחמין או במרק, לנסות להיות אייל שני ולהגיש את המנה המפורסמת שלו, או בקציצות, בתבשילים שונים כמו ריזוטו ואפילו להתפרע ולהוסיף לה לא מעט בשמל ולהכניס לתבנית בתנור. הכרובית נמצאת כעת בשיאה, אז בואו ננצל אותה. למתכונים מומלצים נוספים



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות