מסלטים ועד שייקים: מתכונים עם קייל - 10 מתכונים ביום - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מסלטים ועד שייקים: מתכונים עם קייל

לכתבה
תומר אפלבאום

אכלתם יותר מדי בסוף השבוע? הגיע הזמן לקצת בריאות. מסלטים דרך מרק ועד לפסטות ולשייק ירוק - 12 דרכים להכניס קצת יותר קייל לגוף

6תגובות

לא מעט אנשים, לא חשוב מאיזה צד של המפה הפוליטית, הוציאו לקייל שם רע. לא ברור איך ממזון על, מירק בעל ערך תזונתי גבוה, הוא הפך למושמץ כל כך והפך לביטוי נלעג של יושבי הבועה. ולא בצדק. אנחנו פה בשביל להחזיר עטרה ליושנה, כלומר לנסות להשיב לו מעט מאותו הזוהר שאפף אותו עד לפני חמש שנים בערך. רק כדי להזכיר, הקייל שייך למשפחת המצליבים שכוללת את זני הכרוב, הברוקולי והכרובית ובארץ יש לא מעט זנים שנבדלים זה מזה במרקמם ובצבעם (ואפילו בצורתם), ובמקומות מסוימים הוא עדיין נקרא כרוב שחור ונמכר ככזה. אמנם היום יש לא מעט חומרי גלם שעשו אינפלציה למונח "מזון על", אבל לקייל שמור מקום של כבוד בהיכל התהילה הוויטמיני. בסופו של דבר, אחרי שלל יתרונותיו גם צריך לאכול או לשתות (בכל פעם שהגוף נדרש לניקוי רעלים) אותו. בעבורנו, לא פעם בבית הוא פשוט מחליף את התרד בחלק מהמתכונים, על אף שהמופע החוזר שלו הוא כמובן בסלט. הטיפ הכי טוב שאפשר לתת בעבודה עם הקייל היא פשוט להפשיל שרוולים ולתת ידיים. כלומר, כדי להקל מעט על הסיביות שלו, כדאי פשוט לרכך אותו עם הרבה שמן זית ולישה קלה בידיים. אז הנה, מסלטים דרך מרק ועד לפסטה ושייק ירוק - 12 דרכים להכניס קצת יותר קייל לגוף. למתכונים מומלצים נוספים



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות