צהובות ומשגעות, קטנות או גדולות: 18 מתכונים לעוגות לימון
לכתבהמעוגה בחושה קלאסית, דרך פאי או טארט קלאסי עם תוספת של מרנג יפהפה, עבור בעוגות גבינה וכלה במאפינס, מדלנים ועוגיות: הניחו את התפוזים בצד, החלה עונת הלימונים
קצת מתקרר ופתאום כולם נוהרים אחר מתכונים לעוגות התפוזים, ואנחנו שואלים - היי, למה לא עוגות לימון? השימוש בלימונים לעוגות וקינוחים זהה למדי לתפקיד התפוזים, אבל בניגוד לאחיהם הכתומים - לצהובים יש כמה ערכים מוספים שמאפשרים להם לקחת חלק ולהשתלב בכמה וכמה דרכים: החל מעוגה בחושה קלאסית בדמות גרידת לימון, דרך פאי או טארט לימון קלאסי עם תוספת של מרנג יפהפה, עבור בעוגות גבינה או מוס, וכלה במאפינס, מדלנים ועוגיות לימון. המשחקים הם אינסופיים, שכן הלימון אוהב ללכת ראש בראש עם טעמים מנוגדים לו שמוציאים ממנו משהו אחר. בין אם בוחרים במיץ החמצמץ או בוחרים בגרידה המבושמת, העוגות הבאות מביאות את הטוב מכל עולמות הלימון והתוצאה היא מתוקה-חמצמצה. למתכונים מומלצים נוספים
תגובות
דלג על התגובותתודה!
תגובתך נקלטה בהצלחה, ותפורסם על פי מדיניות המערכת
באפשרותך לקבל התראה בדוא"ל כאשר תגובתך תאושר ותפורסם.
אנא המתינו……
תודה!
תגובתך נקלטה בהצלחה, ותפורסם על פי מדיניות המערכת
אירעה שגיאה בעת שליחת התגובה
אנא נסה שנית במועד מאוחר יותר