ממפרום ועד בולונז: 24 מתכונים עם בשר טחון - 10 מתכונים ביום - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

ממפרום ועד בולונז: 24 מתכונים עם בשר טחון

לכתבה
המפרום הראשון שלי אנטולי מיכאלו

עראייס ומוסקה, סינייה ופאד קפאו, צ'ילי קון קרנה וסלופי ג'ו, קציצות וממולאים, בולונז וקובה, פאי רועים או לחמעג'ון, לזניה או פילי צ'יז סטייק, בקיצור כל שאפשר לעשות עם בשר טחון

תגובות

מתאילנד ועד מקסיקו, מפילדלפיה ועד יוון, במטבחים רבים ברחבי העולם הבשר הטחון עומד בבסיסן של מנות קלאסיות אהובות וחשובות. אמנם ברבות השנים, הוציאו שם רע לבשר הטחון - אולי כי אנחנו נוטים לזלזל בנתחים זולים ולהעדיף רק סטייקים כמו סינטה או פילה, אבל שימוש נכון בחומר הגלם יכול לא רק למנוע בזבוז ולהאכיל יותר אנשים, אלא גם ליצור כמה מאכלים נפלאים. אז מה עושים עם הבשר הטחון שיש לכם? ובכן, המסע שלנו יכלול את כל הקלאסיקות החשודות - עראייס ומוסקה, סינייה ופאד קפאו, צ'ילי קון קרנה וסלופי ג'ו, קציצות וממולאים, בולונז וקובה, פאי רועים או לחמעג'ון, לזניה או המבורגר ועוד ועוד. בקיצור, רוצו לקצב ובקשו קצת בשר טחון - אנחנו מתחילים לבשל. למתכונים מומלצים נוספים

בולונז

בולונז מהיר, קל וטעים

אורה קורן
מוסקה

מוסקה יוונית אסלית, כמו שצריך

קרן הבר
קערת בקר על אורז

קערת בקר על אורז בסגנון קוריאני

מיכל רוזנבך

מתכון: ככה אנחנו אוהבים את הלזניה שלנו

קרן הבר
הכריך של ג'ואי

הסנדוויץ' הטוב בעולם לפי ג'ואי מ"חברים"

קרן הבר
חות הצוק

כריך בסגנון פילי צ'יז סטייק

אסף שנער, שף אורח
נודלס עם בשר טחון וברוקולי

נודלס עם בשר טחון וברוקולי

דורעם גונט
פשטידת פסטה ובשר

פשטידת פסטה ובשר: לא בהכרח לילדים

מיכל רוזנבך

מתכון: המבורגר קלאסי של לימור לניאדו תירוש

לימור לניאדו תירוש
עראייס

אז איך באמת מכינים עראייס?

מעיין נדיר
בשר בטחינה

בשר בטחינה: תענוג קליל מהמטבח הערבי בדרך אליכם

מיכל רוזנבך
פיתות לחמעג'ון

פיתות לחמעג'ון: או איך מכינים פיצות בשר שהילדים לא יפסיקו לזלול

מיכל רוזנבך
מרק קובה

קובה סלק שכולו געגועים

קרן הבר
פאי רועים מנוקד

פאי רועים מנוקד

אורה קורן
בולונז פתיתים

בולונז פתיתים מהיר וטעים

מיכל רוזנבך

צ'ילי קון קרנה שמעורר געגועים למקסיקו

לימור לניאדו תירוש
מנסף אקספרס

מתכון משובח למנסף אקספרס

מיכל וקסמן
קפונטה סיציליאנית. מנה אופיינית לקצה המגף

חצילים טורקיים ממולאים בשר

מיכל וקסמן
בשר טחון עם צנוברים ועגבניות מרכיבים את השקשוקית של מחניודה

להכין את השקשוקית של מחניודה

אסף גרניט, שף אורח
פאד קפאו

פאד קפאו של בית תאילנדי

יריב מלילי, שף אורח
סקציצות בקר בדלעת ובטטה

קציצות בקר בדלעת ובטטה

מיכל וקסמן
סינייה

סינייה סורית קלאסית

רוני קשמין

צעד אחר צעד בדרך למפרום המושלם

הארץ
סלופי ג'ו

איך מכינים סלופי ג'ו?

דיוויד לוי, שף אורח



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות