לביבות טבעוניות: 10 מתכונים לכבוד חנוכה - 10 מתכונים ביום - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

לביבות טבעוניות: 10 מתכונים לכבוד חנוכה

לכתבה
לביבות תפוחי אדמה טבעוניות עם מטבל גבינה טבעוני של גני שני גני שני

בלי ביצים ובלי חלב, מי אמר שאי אפשר להכין לביבות טבעוניות טעימות? עם כרישה, בטטה, תפוחי אדמה או מנגולד - עשרה מתכונים מעולים ללביבות טבעוניות שתרצו לאכול כל השנה

2תגובות

מדי שנה לקראת חנוכה אנחנו מקבלים פניות רבות מקוראים שמתלוננים על כך שאל כל המתכונים לחג, משתרבבים מוצרי חלב או ביצים - ולמה אין גרסה הטבעונית? האמת, הם צודקים. אחרי שבשבוע שעבר פרסמנו כאן את 30 הדרכים להכין לביבות מושחתות, הגיע הזמן להוכיח שוב שלביבות טבעוניות הן קלות ופשוטות להכנה ממה שחושבים, ובעיקר - לא צריך למצוא בעבורן תחליפי ביצה בכוח - רק צריך לעקוב אחר ההוראות והטיפים. ומה במלאי מתכוני הלביבות שלנו? ובכן, הרבה מאוד בטטה ותפוחי אדמה, נוכחות מפתיעה גם בגזרת הכרישה, וכמובן איך אפשר בלי עדשים. יוצאות דופן הן הלביבות של משק ברזילי, כפי שמיד תראו - שדורשות חומרי גלם שהם אולי פחות שגורים בכל מזווה סטנדרטי, כמו למשל שמרי בירה, אבל אין סיבה שלא להכיר אותם. בחלק מהמתכונים תידרשו לטגן את הלביבות ובחלק אחר לאפות אותן. שימו לב, לביבה מטוגנת דורשת יותר קמח, כדי שלא תתפרק בטיגון, ולכן התוצאה לרוב תהיה כבדה יותר (וממכרת). לעומת זאת, לביבה אפויה דורשת פחות קמח והיא לרוב קלילה יותר. כך או אחרת, עם לביבות שכאלה - מי צריך סופגניות? עוד מתכונים מומלצים לחנוכה



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות