המנות שישדרגו לכם ארוחות סוף השבוע - 10 מתכונים ביום - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

המנות שישדרגו לכם ארוחות סוף השבוע

לכתבה
דניאל לילה

מרק תימני עז טעם או אוסובוקו איטלקי, חלות משגעות של האופה אורי שפט או לביבות משופרות של חיים כהן, חריימה או קדרת בשר - כל מה שטעים לאכול בסוף שבוע

3תגובות

האמת היא שמזג האוויר הזה מעט מבלבל. במהלך היום באזור המרכז משהו סביב 20 מעלות, אם לא יותר, אבל הערבים קפואים למדי (באופן יחסי כמובן) - מה שמאלץ אותנו לאכול בהתאם, מצד שני - אחרי כמה שבתות עם חמין - איך אפשר לוותר עליו? על כן, בחירת המתכונים שלנו לסוף השבוע הנוכחי נעה בין שבת המלכה, חנוכה שמעבר לפינה, יום נעים וערב קריר. כבר הרבה זמן שאנחנו זוממים על אוסובוקו, שעשוי להחליף את החמין השגרתי, בגרסה קצת יותר מפוארת. גם מרק תימני התחשק לנו כבר תקופה והמתכון של לימור לניאדו תירוש הוא התחלה טובה בכיוון. ב-180 מעלות לו אפשר למצוא את המתכון למרק סלרי עדין ומעודן. במנות הראשונות למרכז השולחן אפשר להגיש את הכרובית האפויה על מצע טחינה שחורה או את לביבות תפוחי האדמה המשופרות של השף חיים כהן. אם כבר בתפוחי אדמה עסקינן, נשמח להציע כאן את מנת פום אנה, שלצערנו נגמרת תמיד מהר מדי. לעיקריות, גרסה ביתית קצת אחרת לחריימה או דג חריף - תלוי איך מסתכלים על זה, קדרת בשר או קציצות עוף וכרישה מיוחדות. לקינוחים, עוגת בננות ופקאן שמתאימה לערב קר או עוגת גבינה עם תותים, אבל אין כמו הצ'ורוס כדי להרגיש כבר את חנוכה שבאוויר. למתכונים מומלצים נוספים



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות