16 לזניות צמחוניות ליום קפוא - 10 מתכונים ביום - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

16 לזניות צמחוניות ליום קפוא

לכתבה
לזניית גבינות פראית מפסטה טרייה. זקוקה להרבה פחות נוזלים מלזניה העשויה דפים קנויים

זה הזמן לנצל את הקור הגדול למנות מחממות, כמו לזניה למשל - הנה 14 גרסאות טעימות שופעות גבינות וירקות ונטולות בשר

3תגובות

מה אוכלים כשקר כל כך? אם שואלים אותנו - התשובה המתבקשת היא פחמימות, אבל איכשהו, בחורף הזה איבדנו כל רסן. אנחנו מודים. ואם מנכים את שלל העוגיות והעוגות שלא יכולנו להפסיק לאכול, הפחמימות הבאות בתור שייכות לפסטה. ואם כבר פסטה - כשקר באמת, אין כמו לזניה רותחת שמלהיטה את חלל ופה ומחממת את הבטן. נכון, על מנת להכין לזניה אמיתית, כמו באיטליה צריך לעבוד קשה, אבל לטובת הפועלים שבין קוראינו (כלומר אנחנו) נביא פה כמה רעיונות לקיצורי דרך ונשתמש בדפי לזניה קנויים (למיטיבי לכת נמליץ להציץ במתכונים שמציע להכין גם את עלי הפסטה). לטובת מסורת "יום שני ללא בשר" המתכונים שמיד תראו משתמשים בשפע של גבינות, חצילים, תרד, עגבניות, ארטישוק, בטטות ופלפלים - אך ראו זאת כהצעת הגשה בלבד. אם כבר קיצרנו תהליכים, הכל פתוח והרשות נתונה - כי בסופו של דבר העניין החשוב הוא הפסטה. למתכונים מומלצים נוספים



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות