לא רק בתה: מה עושים עם ג'ינג'ר?
לכתבההחורף הזה גורם לנו לצרוך הרבה מאוד ג'ינג'ר ובעיקר בתה. הנה עוד 16 מנות שאפשר להכין עם השורש החריף והבריא הזה במטבח
נאמר זאת בעדינות, כדי לא לעצבן את קוראינו - מיצינו את החורף הזה. קר לנו מדי, חשוך לנו מדי וגשום לנו מדי. התוצאה של השילוב החורפי הזה היא צינון מתמשך. כשהדבש, הלימון והג'ינג'ר הפכו לדיירי קבע אצלנו ובכל מקום אליו אנחנו יוצאים, המשקה הקבוע הפך להיות תה, מיצינו. מיצינו לגמרי. אם לנסות ולמצוא נקודת אור בכל זה היא הג'ינג'ר. פתאום שמנו לב שכמות הג'ינג'ר שנרכשה לאחרונה היא גבוהה מהממוצע והשימושים בו חרגו מזמן מכוס התה, יותר לכיוון סיר המרק ואפילו בסלטים. ג'ינג'ר טרי (ולא כתבלין טחון) מגורר משתלב בצורה נפלאה חומרי גלם מתוקים, כך שאין פלא שהוא הולך היטב יד ביד עם בטטה, דלעת וכמובן דבש או שוקולד בקינוחים. אבל לא רק קונטרה מעניינת למתוק, אלא גם בת טעם חריפה למאכלים מלוחים כמו במרקים ובתבשילים וכן במנות בשר ודגים קלאסיות, ועומק מפתיע ורחב למנות חריפה מלכתחילה. את הזנגביל, אותו תבלין ג'ינג'ר טחון, אפשר לנצל בעיקר לצרכי עוגיות ועוגות. אז מה עושים עם ג'ינג'ר? הנה 16 הצעות חורפיות שהן ממש קצה הקצה בשלל השימושים בו. למתכונים מומלצים נוספים
תגובות
דלג על התגובותתודה!
תגובתך נקלטה בהצלחה, ותפורסם על פי מדיניות המערכת
באפשרותך לקבל התראה בדוא"ל כאשר תגובתך תאושר ותפורסם.
אנא המתינו……
תודה!
תגובתך נקלטה בהצלחה, ותפורסם על פי מדיניות המערכת
אירעה שגיאה בעת שליחת התגובה
אנא נסה שנית במועד מאוחר יותר