המתכונים שתמיד רציתם להכין ולא היה לכם זמן ללמוד - 10 מתכונים ביום - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

המתכונים שתמיד רציתם להכין ולא היה לכם זמן ללמוד

לכתבה
מתן שופן

מסושי ועד אגרול, מבריוש ועד אקליירים, ממחית קארי ועד מיונז, מטופו ועד פסטרמה, מראמן ועד עוגת שמרים: סוף סוף יש זמן להתאמן על כל המתכונים שחששתם מהם

תגובות

אחד הדברים שאנחנו כנראה מצטיינים בו זה דחיינות. כשיהיה לנו זמן נלמד ספרדית, כשיהיה לנו זמן נשלים את הסדרה ההיא, כשיהיה לנו זמן נקרא את הכתבה ששמרנו לפני חמש שנים במועדפים וכן הלאה וכן הלאה. כנראה שכבר הבנתם לאן אנחנו הולכים - יש זמן. כלומר, הדבר היחיד שלא חסר עכשיו זה זמן. רוצים לומר: זה הזמן לנסות את כל המתכונים שתמיד הבטחתם לעצמכם שתנסו פעם אחת בבית. את מתכוני הבסיס אתם כבר יודעים, אם לא - הנה הם, כעת הגיע הזמן לעלות שלב. אם הבטחתם לעצמכם שיום אחד תכינו בבית עוגת שמרים מהתחלה או בצק עלים שתכינו ולא תקנו, את הראמן כמו שטעמתם ביפן לפני שהיתה פה קורונה, את הלחוח שטעמתם אצל חברים ואפילו חומוס. מזל טוב, זה בדיוק מה שנעשה היום. נלמד איך להכין טופו בבית (זהירות, קשה), קונפי שום, בייגל כמו בניו יורק או אקליירים ובאגטים כמו בפריז, פסטרמה ומיונז ביתיים, מחית קארי ואפילו חלב שקדים. כן, כן. המשך יבוא. למתכונים מומלצים נוספים

אגרול

איך מכינים אגרול בבית?

דורעם גונט
טופו

איך מכינים טופו ביתי?

לימור גילת
חלב שקדים בצנצנת ולידיו שקדים לא קלויים

איך מכינים חלב שקדים בבית?

גני שני
הכנת בצק לפסטה

איך מכינים בצק לפסטה?

יוגב ירוס, שף אורח

מתכון: איך מכינים לימונים כבושים?

מתן שופן
חומוס ביתי של לימור לניאדו תירוש

צעד אחר צעד לחומוס הביתי הכי קרוב לחומוסייה

לימור לניאדו תירוש
סלופי ג'ו

איך מכינים סלופי ג'ו?

דיוויד לוי, שף אורח

המדריך להכנת נקניקיות בבית לפי אייל שני

מירי חנוך, אייל שני
מרק ראמן

איך מכינים ראמן כמו ביפן? מתכון למשקיענים

נדב ברק, שף אורח
סושי של לימור לניאדו תירוש

איך מכינים סושי לבד בבית?

לימור לניאדו תירוש
קונפי שום

איך מכינים קונפי שום?

מתן שופן
טארט עגבניות מבצק עלים

צעד אחר צעד לבצק אלף העלים

אייל שני, מירי חנוך
לחוח

איך מכינים לחוח?

שירה כהן
בייגלס

איך מכינים בייגל ניו יורקי אמיתי

מתן שופן
לחם

איך מכינים מחמצת ללחם ביתי?

דנה מלמד, עכבר העיר אונליין
חומרי גלם להכנת קארי

מתכון: איך מכינים מחית קארי בבית?

לימור לניאדו תירוש

איך מתסיסים ירקות המשפרים את הפרוביוטיקה בגוף?

רחל טלשיר

להכין פסטרמה בבית: קל, טעים ובריא

לימור לניאדו תירוש
מיונז ביתי

איך מכינים מיונז ביתי נפלא וקל?

נועם דרקס, שף אורח
בריוש

שיעור באפייה: איך לאפות בריוש כמו מקצוענים

קרן קדוש
באגט

איך מכינים באגט צרפתי מסורתי?

אורה קורן

איך מכינים אקליירים כמו בפריז?

לימור לניאדו תירוש
עוגת שמרים

איך מכינים עוגות שמרים משובחות

דורעם גונט
טארט טאטן

מתכון: טארט טאטן תפוחים

לימור לניאדו תירוש



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות