
מצעד הסופגניות של הארץ, מתכונים לחנוכה - איך מכינים סופגניות בבית? איך מכינים לביבות? כל מה שצריך לחנוכה
לביבות תפוחי אדמה ובטטה ללא ביצים ועם תוספת מפתיעה של חמאת בוטנים טבעונית של השף רביב מרחב ממעדניית Feed
אם לא תספרו, אף אחד לא יבחין שהפנזרוטי הזה הוא טבעוני
לביבות כרישה כמו ביוון מוגשות עם צזיקי בצד. מתכון של השף ירון שנבל ממסעדת קונפינאס במושב צור משה
הפסטיגל מרוקן את עולם הערכים של ילדיכם. הדבר היחיד שהוא טוב בו זו ההזדמנות שהוא מספק לשיחה חשובה איתם. פסטי פסטי פסטיגל – בואו לא נלך בכלל
פריטו מיסטו או פאקורה הודית, פריקסה של אייל שני או אגרול סיני: אם כבר מטגנים משהו בחנוכה, שזה יהיה בשביל סיבה טובה
שף יהודי מניו אורלינס הכין שמונה לביבות גורמה עם שרימפס לחנוכה והסעיר את הרשתות החברתיות, אך העלה לפני השטח את השאלה - למי שייכת היהדות?
מאז ומתמיד הייתי בצד של לביבות ירק מטוגנות, עד שהתנדבתי להכין לביבות ירק אפויות וגיליתי עולם הרבה יותר טעים ובלי צרבת שזה בונוס רציני בטח לקראת חנוכה, אז עברתי צד
מתי הפכו מאכלי חנוכה לחלק מהתרבות היהודית, והאם קנאת כריסמס הכתיבה את המסורות העכשוויות של חג האורות היהודי והישראלי?
האם שאלתם את עצמכם כיצד הצוות החינוכי גרם לכל הילדים להכין את אותה היצירה? ואיזה מחיר משלמים הילדים על הדחיפה לעשות משהו שאינו תואם את גילם, התפתחותם ורצונם? הכירו את המושג החם בחינוך "תרגול מותאם התפתחות" ותבינו למה פעילויות חנוכה אינן כאלה
לקראת חנוכה כדאי להיזכר שלביבות אפשר להכין ממגוון ירקות ולא רק מתפוחי אדמה
אם אתם מקומץ האנשים שעוד מנסים להכין בבית סופגניות, הנה 22 מתכונים נבחרים וטיפים מנצחים כיצד לצלוח את אמנות הטיגון בשמן עמוק
מאז שחזרתי לישראל מהתפוח הגדול אני לא מפסיק להתגעגע לעוגת גבינה ניו יורקית. לכבוד חנוכה יצרתי את הסופגנייה הניו יורקית המושלמת
החורף הישראלי לא מזמן לנו הזדמנויות רבות ליהנות מפונץ' חם, טעים ומפנק. בשבוע החנוכה הקר הוא מתאים כפליים: הציעו אותו לאורחים מיד כשיגיעו, כמפשיר פיסי ונפשי, ותבטיחו לעצמכם ולהם ערב חמים ומהנה
הכינו את אבקת הסוכר: הספינג' הוא הגרסה הצפון אפריקאית לבצק שמרים מטוגן בשמן עמוק
סופגניות קלילות של כוהנת המתכונים רות סירקיס, שמכינים בזריזות ושהילדים נהנים לקשט, מתוך ספר המתכונים החדש שלה לחנוכה
בלי ביצים ובלי חלב, מי אמר שאי אפשר להכין לביבות טבעוניות טעימות? עם כרישה, בטטה, תפוחי אדמה או מנגולד - עשרה מתכונים מעולים ללביבות טבעוניות שתרצו לאכול כל השנה
המתכון ללביבות הטבעוניות המפורסמות עם כרישה, תפוחי אדמה או בטטה של משק ברזילי
הגרסה הפשוטה, הטבעונית ונטולת הגלוטן ללביבות תפוחי האדמה המסורתיות של חנוכה בשילוב עם מטבל חלומי שממש לא תרצו לוותר עליו
הגרסה הטבעונית ללביבות בטטה וקישואים של השף ארז שבו ממסעדת "כרמא" בעין כרם