בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

Cookie Jar: קוקטייל שהוא צנצנת עוגיות

גדול מהחיים, מתוק, יפה ואף אחד לא יפסיק לדבר עליו מסביב לשולחן: הכינו את Cookie Jar של הג'אספר

תגובות
תומר אפלבאום

מתכון לקוקטייל Cookie Jar של הג'אספר

חומרים:

40 מ"ל רום קפטן מורגן ספייס

40 מ"ל רום קפטן מורגן בלאק

30 מ"ל ליקר קלואה (ליקר קפה)

90 מ"ל בירת גינס

30 מ"ל סירופ פאלרנום

60 מ"ל מיץ אננס

2 דשים של ביטרס שוקולד

ההכנה:

מכיוון שזה קוקטייל חלוקה – יש בו הרבה נוזלים.

משקשקים היטב אל תוך צנצנת עוגיות (אפשר גם כזו בצורת ינשוף).

באמצעות מעשנת או מבער קטן - מעשנים את הכל עם מקל קינמון בוער וסוגרים את הצנצנת.

מגישים עם עוגיות (למשל, עוגיות שקדים).



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות

כתבות שאולי פספסתם

*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו