בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון לקוקטייל Cop On של הייד אנד סיק

כבר מהשם Cop On, שמשמעותו בסלנג האירי היא "תפסיק להתנהג בטיפשות", אפשר להבין שמדובר בקוקטייל יוצא דופן וכשרואים שהוא מכיל בין היתר - ריבת תפוחים ופקאנים - מבינים למה

תגובות
באדיבות הייד אנד סיק

מתכון לקוקטייל Cop On

חומרים:

45 מ"ל וויסקי ג'יימסון בלאק בארל רזרב

10 מ"ל ליקר אמארו מונטנגרו (דזיסטיף מתובל ומריר)

2 כפיות ריבת תפוחים ופקאנים של ה"הייד אנד סיק"*

25 מ"ל מיץ לימון

10 מ"ל חלבון ביצה )חלבון מחצי ביצה בקירוב)

ההכנה:

מנערים, מסננים ומגישים בכוס "אולד פאשן" מלאה קרח ומעוטרת בנענע, קינמון ופרוסות מקורמלות של תפוחי עץ מסוג גרני סמית.

מתכון לריבת תפוחים ופקאנים של ההייד אנד סיק

חומרים:

10 תפוחי עץ ירוקים מסוג גרני סמית

10 אגוזי פקאן

קילו סוכר

ההכנה:

אופים את התפוחים עד התרככות בתנור שחומם ל-180 מעלות צלסיוס.

מרסקים את התפוחים האפויים יחד עם הפקאנים (רצוי במעבד מזון).

מבשלים את רסק התפוחים והפקאנים עם קילו הסוכר על להבה נמוכה, עד צמצום הנוזלים לחצי.

מעבירים למקרר עד התגבשות. כלומר, עד היווצרות מצב צבירה ג'לי, הזהה לזה של הריבה.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות

כתבות שאולי פספסתם

*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו