
דנית סלומון היא בשלנית מנוסה, אבל "קציצות בקלי קלות" לא מתאים לעידן האינטרנט, כשבלוגי אוכל נהדרים מתעדכנים על בסיס יומי
הספר הטבעוני של בני סיידא לא ייהפך לבן בית בקרב הטבעונים החדשים, אבל הוא עשוי להיות פתרון מושלם בשביל ההורים שלהם
מערבול לרידוד, מהקפאה לפריסה ומאפייה לציפוי, נעשה ברור שאני מפתחת אובססיה מסוימת. ספר הבישול היפהפה של סטיוארט שווה את המאמץ
אוכל בריא עלול להפיל תוגה על חלק מהאוכלוסייה, אבל ספרה של ליה שומרון פינדר, "פשוט לבשל בריא", מחזיר את החיוך אפילו לצלחת של קינואה
מרק, ועוד בחורף, זה רעיון מצוין. הספר החדש של אלינוער רבין מציע עשרות מתכונים, אך נמנע מלהפנים את החידושים הנוגעים לקשר בין אוכל לבריאות
ב"סלטים" מצליח כהן לשדך את חומרי הגלם באופן מושלם, ולציין מידות וטכניקה שהופכות כל אחד מהסלטים הסטנדרטיים למאכל שקשה להפסיק לזלול אותו
בספר החדש של בני סיידא לא הכל מהיר, ולא כל כך קל לקלף בצלצלי שאלוט. אבל יש מתכונים שקולעים בול. מדור חדש לביקורת ספרי בישול
שם האירוע | מקום | תאריך ושעה |
---|---|---|