
החורף הישראלי לא מזמן לנו הזדמנויות רבות ליהנות מפונץ' חם, טעים ומפנק. בשבוע החנוכה הקר הוא מתאים כפליים: הציעו אותו לאורחים מיד כשיגיעו, כמפשיר פיסי ונפשי, ותבטיחו לעצמכם ולהם ערב חמים ומהנה
מעין סופגניות מהירות הכנה (עם תפוחים וגבינה), שהילדים ישמחו לעזור בהכנתן ובאכילתן. ואפילו לא צריך שמן עמוק
שינוי בשיטת ההגשה של כדורי שוקולד מסורתיים חוסך עבודה (לא צריך לגלגל ולצפות בסוכריות), מאפשר להוסיף להם שכבה מפנקת של קרם שוקולד, וגם מספק גימיק שמשעשע את הילדים (איך כדורים יכולים להיות מרובעים?!?)
איך מכינים גרסה ביתית קלה, טעימה והרבה יותר בריאה לשניצל התירס התעשייתי
רוטב מהיר הכנה לשדרוג ברוקולי (או ירקות אחרים מהמשפחה)
כשכל המתכונים מציעים להכין מרק תירס מקופסת שימורים, המתכון של דורעם גונט מציע לגשת לסופר ולהשקיע בקלחי תירס טריים ולקבל תוצאה מופלאה
כשהפסטה טרייה כל מה שצריך זה רוטב פשוט שלא יגנוב ממנה את ההצגה. הנה שילוב אחד נהדר ומפתיע עם פול ירוק ושמנת
המשרה על בסיס ויסקי וסוכר מעניקה לבשר ציפוי קרמלי כהה ועשיר וטעם מובחן ומשובח
ריזוטו כמו שצריך עם קוביות דלורית אפויות מעל
פאי פתוח ממולא ירקות בטעמי קארי עדינים
רוב הילדים, אפילו הבררנים שביניהם, אוהבים ספגטי ברוטב בולונז. בתערובת הבשר אפשר להחביא קצת ירקות, ואז גם ההורים מרוצים. במקרה הנוכחי טמון הגזר
רוטב מתקתק שמתאים לסלטים ולעוף בתנור בכיכובם של שני פירות הקיץ האולטימטיביים
קינוח קיצי קליל ומהיר בכיכובו של הסברס
את הסברס הכי כיף לאכול כמו שהוא, אך טעמו המשובח מצוין גם במשקאות כמו המילקשייק הזה
אם כבר נגזר עלינו לאכול מצות, אין שום סיבה שהן יהיו יבשות, משעממות, בעלות מרקם סינתטי וחסרות כל טעם
פטריות, שמנת ובצק הם תמיד שילוב מנצח. כאן בתוספת טעם רקע של טונה ובצל ירוק
גיוון חביב לצ'יפס אפשר להכין כמעט מכל ירקות השורש. בטטה היא בחירה מתבקשת. מלח הרוזמרין מתאים מאוד גם לצ'יפס מתפוחי אדמה
גם לאחר שהוא מתרכך ברוטב, הכרוב שומר על מידה של פריכות, ניגוד נעים לפטריות ש"שותות" את הרוטב ומקבלות מרקם רך וטעם עשיר
ילדים אוהבים מלאווח ופיצה, והם בוודאי יאהבו את השילוב ביניהם, שהוא מוצלח וקל להכנה. ילדים גדולים יכולים להכין את המילוי בעצמם. אפשר כמובן לגוון באין-סוף מילויים
שם האירוע | מקום | תאריך ושעה |
---|---|---|