בטטות יפות, קלופות
צ'יפס בטטה מושלם עם מלח רוזמרין
גיוון חביב לצ'יפס אפשר להכין כמעט מכל ירקות השורש. בטטה היא בחירה מתבקשת. מלח הרוזמרין מתאים מאוד גם לצ'יפס מתפוחי אדמה

רכיבים
הוראות הכנה
חותכים את הבטטות למקלות בעובי של כסנטימטר. אין צורך להשרות במי קרח.
מטגנים טיגון ראשון בטמפרטורה נמוכה וטיגון שני בטמפרטורה גבוהה. זמן הטיגון קצר יותר משל תפוחי אדמה: 4-5 דקות לטיגון הראשון ופחות מדקה לטיגון השני.
במעבד מזון קטן או במכתש ועלי מניחים כף מעלי הרוזמרין וכף מלח. טוחנים יחד ומפזרים בנדיבות על הצ'יפס.
תגובות
דלג על התגובותתודה!
תגובתך נקלטה בהצלחה, ותפורסם על פי מדיניות המערכת
באפשרותך לקבל התראה בדוא"ל כאשר תגובתך תאושר ותפורסם.
אנא המתינו……
תודה!
תגובתך נקלטה בהצלחה, ותפורסם על פי מדיניות המערכת
אירעה שגיאה בעת שליחת התגובה
אנא נסה שנית במועד מאוחר יותר