500 גרם ברוקולי טרי
מתכון: ברוקולי בפסטו עם שמנת וחרדל
רוטב מהיר הכנה לשדרוג ברוקולי (או ירקות אחרים מהמשפחה)

רכיבים
1/2 כוס שמנת מתוקה לבישול 15% שומן
2 כפות רוטב פסטו (עדיף תוצרת בית, אבל אפשר גם מוכן)
כפית חרדל
מלח ופלפל (רצוי לבן, אפשר שחור)
הוראות הכנה
חולטים את הברוקולי במים רותחים מומלחים קלות, ללא מכסה, עד שהוא מבושל אך עדיין לא מתפרק (6-7 דקות).
חותכים את הברוקולי לאורכו, כדי להפריד בין הפרחים, ומניחים בצלחת.
למשקיענים: מחממים את השמנת ומבשלים אותה על אש קטנה כ-3 דקות, כדי שתסמיך קלות. עצלנים מחממים מעט במיקרוגל או משתמשים בשמנת קרה.
מערבבים את השמנת עם החרדל והפסטו ומתבלים במלח ובפלפל. טועמים ומתקנים תיבול.
יוצקים את הרוטב על הברוקולי ומגישים מיד.
תגובות
דלג על התגובותתודה!
תגובתך נקלטה בהצלחה, ותפורסם על פי מדיניות המערכת
באפשרותך לקבל התראה בדוא"ל כאשר תגובתך תאושר ותפורסם.
אנא המתינו……
תודה!
תגובתך נקלטה בהצלחה, ותפורסם על פי מדיניות המערכת
אירעה שגיאה בעת שליחת התגובה
אנא נסה שנית במועד מאוחר יותר