מתכון: ברוקולי בפסטו עם שמנת וחרדל - דורעם גונט - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון: ברוקולי בפסטו עם שמנת וחרדל

רוטב מהיר הכנה לשדרוג ברוקולי (או ירקות אחרים מהמשפחה)

2-3 מנות דרגת קושי: קל
ברוקולי בפסטו עם שמנת וחרדל
דורעם גונט
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

500 גרם ברוקולי טרי

1/2 כוס שמנת מתוקה לבישול 15% שומן

2 כפות רוטב פסטו (עדיף תוצרת בית, אבל אפשר גם מוכן)

כפית חרדל

מלח ופלפל (רצוי לבן, אפשר שחור)

הוראות הכנה

חולטים את הברוקולי במים רותחים מומלחים קלות, ללא מכסה, עד שהוא מבושל אך עדיין לא מתפרק (6-7 דקות).

חותכים את הברוקולי לאורכו, כדי להפריד בין הפרחים, ומניחים בצלחת.

למשקיענים: מחממים את השמנת ומבשלים אותה על אש קטנה כ-3 דקות, כדי שתסמיך קלות. עצלנים מחממים מעט במיקרוגל או משתמשים בשמנת קרה.

מערבבים את השמנת עם החרדל והפסטו ומתבלים במלח ובפלפל. טועמים ומתקנים תיבול.

יוצקים את הרוטב על הברוקולי ומגישים מיד.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות