2 ביצים
שניצל תירס ביתי: מתכון מושלם
איך מכינים גרסה ביתית קלה, טעימה והרבה יותר בריאה לשניצל התירס התעשייתי

רכיבים
2 כפות פטרוזיליה, קצוצה דק (אם העלים ירתיעו את הילדים, אז בלי)
1/2 כוס קמח תירס מהיר הכנה
1/2 כפית מלח
1/2 1 כוסות גרגרי תירס משימורים או קפואים
1/2 כוס גבינת פרמזן מגוררת
3 כפות שמן זית
הוראות הכנה
טורפים בקערה את הביצים עם הפטרוזיליה. מוסיפים את יתר החומרים, חוץ משמן הזית, ומערבבים היטב.
מחממים את שמן הזית במחבת (רצוי עם ציפוי טפלון). כשהשמן חם, מטילים לתוכו כפות גדושות מתערובת התירס (למראה מסודר, מטגנים את התערובת בתוך טבעות מתכת המשמשות לאפייה, לחיתוך עוגיות או לטיגון).
כשהלביבות מזהיבות (כעבור 2-3 דקות), הופכים ומטגנים אותן עד להזהבה גם מצדן השני.
מגישים מיד (הלביבות אינן עוברות יפה חימום מחדש, כך שלא כדאי לטגנן מראש).
תגובות
דלג על התגובותתודה!
תגובתך נקלטה בהצלחה, ותפורסם על פי מדיניות המערכת
באפשרותך לקבל התראה בדוא"ל כאשר תגובתך תאושר ותפורסם.
אנא המתינו……
תודה!
תגובתך נקלטה בהצלחה, ותפורסם על פי מדיניות המערכת
אירעה שגיאה בעת שליחת התגובה
אנא נסה שנית במועד מאוחר יותר