שניצל תירס ביתי: מתכון מושלם - דורעם גונט - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

שניצל תירס ביתי: מתכון מושלם

איך מכינים גרסה ביתית קלה, טעימה והרבה יותר בריאה לשניצל התירס התעשייתי

4 מנות דרגת קושי: קל
שניצל תירס ביתי
דורעם גונט
2תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

2 ביצים

2 כפות פטרוזיליה, קצוצה דק (אם העלים ירתיעו את הילדים, אז בלי)

1/2 כוס קמח תירס מהיר הכנה

1/2 כפית מלח

1/2 1 כוסות גרגרי תירס משימורים או קפואים

1/2 כוס גבינת פרמזן מגוררת

3 כפות שמן זית

הוראות הכנה

טורפים בקערה את הביצים עם הפטרוזיליה. מוסיפים את יתר החומרים, חוץ משמן הזית, ומערבבים היטב.

מחממים את שמן הזית במחבת (רצוי עם ציפוי טפלון). כשהשמן חם, מטילים לתוכו כפות גדושות מתערובת התירס (למראה מסודר, מטגנים את התערובת בתוך טבעות מתכת המשמשות לאפייה, לחיתוך עוגיות או לטיגון).

כשהלביבות מזהיבות (כעבור 2-3 דקות), הופכים ומטגנים אותן עד להזהבה גם מצדן השני.

מגישים מיד (הלביבות אינן עוברות יפה חימום מחדש, כך שלא כדאי לטגנן מראש).



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות