מתכון: איך מכינים פונץ' חם? - משקאות - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון: איך מכינים פונץ' חם?

החורף הישראלי לא מזמן לנו הזדמנויות רבות ליהנות מפונץ' חם, טעים ומפנק. בשבוע החנוכה הקר הוא מתאים כפליים: הציעו אותו לאורחים מיד כשיגיעו, כמפשיר פיסי ונפשי, ותבטיחו לעצמכם ולהם ערב חמים ומהנה

דרגת קושי: קל
פונץ' חם
ChamilleWhite / iStockphoto via
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

בקבוק יין אדום יבש (יין ראוי לשתייה, אך פשוט. את השאטו לאפיט השאירו להזדמנות אחרת)

כוס וחצי מיץ תפוזים סחוט טרי (או נקטר תפוזים)

1/2 לימון, פרוס לפרוסות דקיקות עם הקליפה

1/2 כוס סוכר

מקל קינמון שלם

5 מסמרי ציפורן שלמים

אופציה: חצי כוס ברנדי, כוכבי אניס, פרוסות תפוח

הוראות הכנה

מחממים בסיר את כל החומרים, רק עד לסף רתיחה (רתיחה תגרום לאלכוהול להתנדף, דבר שיוציא את כל העוקץ מהפונץ').

מערבבים ומוודאים שכל הסוכר נמס לגמרי. מגישים מיד, בכוסות נאות.

אפשר לשמור על חומו של הפונץ' מעל מתקן כלשהו לשמירת חום, ואפשר אפילו לשוב ולחמם על הכיריים מעת לעת, או במיקרוגל, תוך הקפדה על הימנעות מרתיחה.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות