בקבוק יין אדום יבש (יין ראוי לשתייה, אך פשוט. את השאטו לאפיט השאירו להזדמנות אחרת)
מתכון: איך מכינים פונץ' חם?
החורף הישראלי לא מזמן לנו הזדמנויות רבות ליהנות מפונץ' חם, טעים ומפנק. בשבוע החנוכה הקר הוא מתאים כפליים: הציעו אותו לאורחים מיד כשיגיעו, כמפשיר פיסי ונפשי, ותבטיחו לעצמכם ולהם ערב חמים ומהנה

רכיבים
כוס וחצי מיץ תפוזים סחוט טרי (או נקטר תפוזים)
1/2 לימון, פרוס לפרוסות דקיקות עם הקליפה
1/2 כוס סוכר
מקל קינמון שלם
5 מסמרי ציפורן שלמים
אופציה: חצי כוס ברנדי, כוכבי אניס, פרוסות תפוח
הוראות הכנה
מחממים בסיר את כל החומרים, רק עד לסף רתיחה (רתיחה תגרום לאלכוהול להתנדף, דבר שיוציא את כל העוקץ מהפונץ').
מערבבים ומוודאים שכל הסוכר נמס לגמרי. מגישים מיד, בכוסות נאות.
אפשר לשמור על חומו של הפונץ' מעל מתקן כלשהו לשמירת חום, ואפשר אפילו לשוב ולחמם על הכיריים מעת לעת, או במיקרוגל, תוך הקפדה על הימנעות מרתיחה.
תגובות
דלג על התגובותתודה!
תגובתך נקלטה בהצלחה, ותפורסם על פי מדיניות המערכת
באפשרותך לקבל התראה בדוא"ל כאשר תגובתך תאושר ותפורסם.
אנא המתינו……
תודה!
תגובתך נקלטה בהצלחה, ותפורסם על פי מדיניות המערכת
אירעה שגיאה בעת שליחת התגובה
אנא נסה שנית במועד מאוחר יותר