
כל מה שצריך לדעת לפני שמתחילים להכין המבורגר מושלם, אבל באמת, לפי אייל שני. זהירות - לא מתכון למתחילים
פרויקט המסעדה הישראלית הגדול והמורכב ביותר עד כה מחוץ לישראל יוצא לדרך. 1.5 מיליון דולר הושקעו במזנון. אמנם הכרובית, העגבנייה והחציל כאן לא מי יודע מה, אבל לא נראה שזה מפריע לחגיגה להתחיל
קרמבו אמיתי קשה לעשות בבית, אבל להשראה הכוללת הרבה שוקולד וקצפת - אין גבול
האמריקאים יכנו אותו "French Toast". הישראלים יחקו את האמריקאים ויקראו לו "פרנץ' טוסט", אבל הצרפתים שגילו אותו, ממשיכים לקרוא לו "Pain Perdu" (לחם אבוד). כך תעשו אותו נכון
זה יוצא הרבה יותר זול וטעים - אבל עדיין לא פחות משמין
חביתת ירק עם הרבה זעתר או חביתת רוטב: כך תשדרגו את הביצים בארוחה שלכם וכשאין כלום בבית
אחרי שעתיים בתנור לוהט תרנגולת ממולאת בלחמנייה וממרח פלפלים לומדים לחיות ביחד
סרדין הוא דג קטן, בשרו שקוף, רוטט, והוא בעל "נגיסות" גבוהה. טעמו כטעם הים עם עלות השחר, בתוספת בושם של חמאה ואגוזים
אין כמו ברוסקטות עם עגבניות ושמן זית כדי לפתוח ארוחה קיצית קלילה
לפני הכל, ואולי במקום, אנטיפסטי מחומרים פשוטים. מינימום התערבות, מקסימום טעם
את השטיח המרהיב הזה אי אפשר להפסיק לאכול. אז תתחילו
איך מכינים חומוס וגם מסבאחה ופלאפל כמו מקצוענים בבית
ארוחת מדורה עשירה, כשבחושך נדמים הירקות והחלות לנתחי בשר נפלאים
מטבוחה נוצרת משילוב הטעמים שקורה בשעת בישול עגבניות עם פלפלים מתוקים שלהם מוסיפים פלפל חריף כדי למקד את הטעם
מעולם לא שקלתם להכין אותה בבית. אז כדאי שתשקלו זאת שוב
כשמוצו הניסיונות לייצר עוגת מצות, עברנו לפיצה. מציאת מצרים
חלק מהדברים הכי יקרים בעולם טמונים בתוך פחם. יהלומים (שליתר דיוק היו פעם פחמים) וארטישוקים הם רק שתי דוגמאות
היא אתנו כל השנה, אבל ההנאה הגדולה ממנה שמורה לימי החורף. ארבעה מתכונים נפלאים עם ראש כרובית
בצלי של ערמונים וירקות שורש אין אף פרה, אבל יש טעם בשרי מושלם. וגם: איך קולפים ערמונים? והבונוס: מתכון למרכך שיער מערמונים
הוא לא מרק, אלא ארוחה שלמה בקערית אחת, והדרך אליו רצופה בכוונות טובות ובטבעות רבות
שם האירוע | מקום | תאריך ושעה |
---|---|---|