500 גרם סלמון טרי, ללא העור
מתכון: סלמון משומר בשמן זית
סלמון הוא אחד הדגים המתאימים ביותר לשימור. לאחר תהליך שימור קצר ופשוט, נקבל נתחי סלמון עסיסיים ובעלי טעם טוב, לשימוש בסלטים, ממרחים וכמנת פתיחה על לחם טוב

רכיבים
הוראות הכנה
חותכים את הסלמון לקוביות בגודל 3 ס"מ על 3 ס"מ.
מניחים בסיר קטן את כל החומרים, מביאים לרתיחה עדינה. מניחים על השמן נייר אפייה גזור לעיגול בקוטר הסיר.
מנמיכים את הלהבה לקטנה ביותר ומבשלים 7 דקות.
סוגרים את האש ומניחים לסלמון להצטנן בתוך הסיר. מעבירים בזהירות לצנצנת מעוקרת.
הסלמון יישמר במקרר למשך חמישה ימים.
תגובות
דלג על התגובותתודה!
תגובתך נקלטה בהצלחה, ותפורסם על פי מדיניות המערכת
באפשרותך לקבל התראה בדוא"ל כאשר תגובתך תאושר ותפורסם.
אנא המתינו……
תודה!
תגובתך נקלטה בהצלחה, ותפורסם על פי מדיניות המערכת
אירעה שגיאה בעת שליחת התגובה
אנא נסה שנית במועד מאוחר יותר