
כשתקנות הבידוד משתנות מדי יום ולאף אחד לא ברור מה יקרה מחר, גם מסעדות הפיין דיינינג נאלצות לחפש פתרונות באוכל ארוז בקופסאות
כולם מדברים - ובצדק - על המסעדות הקורסות, אך מה לגבי העסקים שמספקים להם את הסחורה? כעת גם אתם יכולים לקבל את הסחורה המובחרת, ישירות לבית ובחסות הקורונה
השינוי בהרגלי החיים של כולנו השפיע באופן חד ומיידי על ענף המשלוחים, שמציג צמיחה מואצת ובקשה לצרף מסעדות חדשות לקלחת המשלוחים, לצד חשש מהיום שאחרי. זאת ועוד, גם נהלי איסוף/מסירה חדשים לשליחים בזמני קורונה
טאיזו וקפה נורדוי הודיעו כבר על סגירה זמנית עד להודעה חדשה
ההנחיות האוסרות על התקהלות של למעלה ממאה בני אדם מכניסה את ענף המסעדות לסחרור מסוכן. מנכ"ל איגוד המסעדות מזהיר מקריסה ומבקש לא לעזור רק לחברות הגדולות במשק אלא גם לעסקים הקטנים
עם הצלחת ההמבורגרייה שלו, "פאט קאו", טום אביב מרחיב את עסקי הבשר עם שני מקומות חדשים ושונים, ומבטיח להפתיע את הסועדים שמחוץ לתל אביב
אוכל שאמי מסורתי וטאבון בלב המסעדה - אכילת דגים היא לא קונספט חדש בעכו, ובכל זאת שני מקומות שנפתחו לאחרונה בעיר העתיקה מנסים לתת פרשנות חדשה בנוף המוכר
אחרי מחקר ארוך בן שלוש וחצי שנים, פתחו השף דיוויד פרנקל והאופה יובל שניר, את "סופר פיצה" - בהשראת הפיצות של רומא אבל עם טוויסט בבצק
בעולם המסעדנות הישראלי מתכוננים להשפעת הקורונה על האכילה בחוץ, אך במקביל בקרב המסעדות האסיאתיות הירידה כבר מורגשת ומקורה - בעיקר - בבורות. הקורבן הראשון: מסעדת ניטן תאי היוקרתית שהודיעה על סגירה מיידית
שפים גברים מקבלים תשומת לב גדולה משל נשים בכל בחינה כמעט, החל מכוכבי מישלן, דרך תכניות טלוויזיה ועד דירוגי המסעדות הטובות העולם. הגיע הזמן לעשות תיקון ולהכיר את הנשים החשובות בעולם הקולינריה
השפים לילך רווה וגיא רובננקו חוזרים לחזית סצינת המסעדות עם מקום אסיאתי חדש שיפעל כמגרש המשחקים שלהם. עומד להיות שם חריף
אחרי פחות מעשור בברלין ותוך שנה מפתיחת מסעדתו השנייה והמתוקשרת, השף הישראלי גל בן משה זוכה בכוכב מישלן ראשון. והוא ממש לא מתכוון לעצור שם
SEVEN NORTH גרמה לאוסטרים לחגוג שגם להם יש "מסעדת אייל שני אמיתית", והבהירה שמלבד האווירה השמחה וההגשה הלא-שגרתית, אורה של הכרובית א-לה שני בוהק למרחקים
מושיק רוט כבר לא לבד: השף הישראלי גל בן משה זכה בכוכב מישלן היסטורי בעבור מסעדתו הים תיכונית "פריזם" בברלין
לפעמים סגירה של מסעדה היא רק יריית הפתיחה של אחת אחרת. אחרי המעבר של מיאזאקי לשרונה מרקט, השף של טאיזו מתפנה לפרויקט ענק בבניין הסמוך ועל הדרך סוגר את מסעדת יא פאן
עם התפשטות הווירוס קורונה ברחבי העולם, ביצרנית המשקאות הבהירו כי ייתכן וייצור הממתיק המלאכותי Splenda עשוי להיפגע ולגרור מחסור עולמי במשקאות הדיאט. עם זאת, המחסור לא צפוי לפגוע בשוק הישראלי. באיטליה, הסופרים כבר ריקים ויש מי שמתרגז על כך
גל שיתופי הפעולה בין בתי אופנה יוקרתיים לבין שפים ממשיך, כשמאסימו בוטורה מוביל את הרשימה. איזה מנות יצר השף עם שלושה כוכבי מישלן לכוכבים של הוליווד? (רמז, לא מה שהייתם מצפים)
מסעדת מיאזאקי סוגרת את הבסטה בשוק צפון ועוברת למתחם שרונה מרקט. מלבד מנת ראמן חדשה, צפויים שינויים נוספים
שלושה ברים בירמיהו ועוד אחד באבן גבירול, מגיעים כדי לתת משהו שווה לאכול ליד כל השתייה הזו. בתפריט חלות בצל, קרפצ'יו תמנון, צ'יפס פולנטה ואלכוהול מטורלל
כשמדובר בבישול ובאכילה, נודיסטים רבים טוענים בלהט שעדיף להיות בעירום. "זה כמו צייר שמחשבותיו משוחררות", הם אומרים
אחרי תקופה ארוכה בה לא נפתחו ברי יין בתל אביב, המיני בר - בר יין קטן שנפתח בצמוד לפיקוק - עשוי להחזיר עטרה ליושנה. כדי לעשות זאת, על בעלי המקום לשחרר ולהשתחרר
בחלל קטן עם טאבון גדול בעיר התחתית תוגש לכם פיצה נאפוליטנית דקיקה עם שוליים תפוחים. גם בגזרת התוספות יש קריצה מסקרנת לשף איטלקי
האופה ערן שרויטמן שולח את לחמו מעבר לאיילון, ופותח מקום חדש עם אופי קצת יותר תל אביבי. את הלחמים והפרעצלים המפורסמים הוא ימשיך להכין ידנית
עם מגוון נתחי בשר מקומי בשיטות צלייה שונות, שילובי טעמים יצירתיים ובלי סוכר לבן במטבח, המסעדה היפנית החדשה מחפשת לחדש בלי להפר את מגבלות הכשרות
מסעדות הרסטו קלאב עושות קאמבק - דווקא באזור שיפוצים של הרכבת הקלה. בגרסת 2020 האווירה מושפעת מצרפת, עיצוב הפנים מרוסיה והתפריט של השף אורן אסידו הישר ממרוקו
השפים עזרא קדם ואמיר נאור מ"סטודיו ארקדיה" מייצגים את ירושלים דרך הצלחת בכנסים בינלאומיים באיטליה ובארוחות לשועי עולם. כעת הם עומדים להחיות את מסעדתם "ארקדיה" בנוה צדק
תחקיר חדש ומסעיר חשף שחלב שקדים, התחליף הפופולרי לחלב מהחי, אינו מיטיב עם כדור הארץ ואף מזיק מאוד לדבורים. מיליוני צרכנים תוהים: מה אפשר לשתות במקומו?
היא למדה בישול אחרי שפתחה בית קפה, הקיפה את עצמה ברוב נשי ולא מושפעת מהגזירות בענף הקולינריה - אחרי שעזבה את משחקי השף, זהר גבאי מדברת על הכל. כמעט
במהדורת החורף של החטיף הוותיק ניסו להתחקות אחר טעמים מוכרים מסביב לעולם. אלא שבמקום פאד תאי קוואסן, זכינו בטעמי לוואי ובלא מעט שאלות פילוסופיות על ממתקים
למרות סגירתה של הפטיסרי שלו, מזארין, השף קונדיטור אלון גולדמן נשאר מחובר למסורת האפייה הצרפתית. לקראת שבוע הקינוחים של ישראל אותו הוא אוצר, הוא מסביר מדוע אין דבר כזה קונדיטוריה ישראלית
ההודעה על סגירת הסופרמרקט פיירוויי, אחד מסמלי האוכל המשובח והטרי של ניו יורק הייתה אולי מוקדמת אבל כבר מזמן היא איבדה את זוהרה. ככה זה כשקבוצות פיננסים נכנסות לעסקי האוכל
אלפי אופנוענים, רובם מהגרים, עובדים כשליחים בחברות המפעילות אפליקציות מזון. העבודה מסוכנת ותנאי העבודה של השליחים אינם מוסדרים כיאות בחוק
תוך חודשים ספורים הפכה הכנאפה לקינוח הנפוץ ביותר בתל אביב. איפה תמצאו כנאפה, מאיזה סוגים, ומה מייחד אותה ממקומות אחרים בארץ? שירי כץ במסע אחר הכנאפה הטובה בתל אביב
"מנצ'וק", המסעדה אותה פתח דין שושני, נפתחת מחדש. "זו ההנצחה הטובה ביותר עבורו", מסביר הבעלים הנותרים את ההחלטה להמשיך איתו, אבל גם בלעדיו
אחרי שמועות והכחשות הבוקר נפתח בנצרת הסניף הראשון והלא כשר של מזללת העופות קנטקי פרייד צ'יקן (KFC). הבעלים מבטיח: "לא תהיה סטייה של מילימטר מהטעם שאנשים זוכרים מהביקור האחרון בחו"ל"
בהמשך לטרנד עישון הבשרים בשנה שעברה, ובאזור שמציע לא מעט מסעדות בשריות, נפתחה מסעדה חדשה שבכל זאת מנסה להביא את הבשורה
אחרי שלוש שנים מוצלחות בתל אביב, זוכה בייק אוף שי גולן ובן זוגו, אורי בנזריהם, מנסים את מזלם במנהטן עם הקרמבו המשודרג והפוטוגני שלהם
שם האירוע | מקום | תאריך ושעה |
---|---|---|