שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
חיים הנדוורקר
ניו יורק

לורן אברמוביץ׳ ודניאל סוסקולני, שני שפים ישראלים שפועלים בניו יורק, מסיימים בימים אלה "קדנציה" של שלושה שבועות שבה בישלו ב-Chefs Club NY של ניו יורק. המדובר במסעדה ייחודית, שמעבר לשמה "מועדון השפים של ניו יורק", מאפשרת לשפים שאין להם מסעדה בעיר לבוא ולהראות את כישוריהם בפני קהל הסועדים הביקורתי, לעתים תובעני, של התפוח הגדול.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ