זוהי ככל הנראה מנת תפוחי האדמה הטובה בעולם

קלייר סמית נמנית עם השפים המובילים בעולם. מהי המנה הנחשבת ביותר בתפריט המסעדה שלה, המתהדרת בשני כוכבי מישלן? תפוח אדמה. האם הפירה של רובושון בסכנה?

ריצ'רד ויינס / בלומברג
שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
תפוח האדמה מזן שרלוט עובר בישול איטי במרינדה של חמאה ואצות, ואז שורה בה 24 שעות. לאחר מכן מניחים עליו ביצי פורל ודג מלוח מעושנות מסקוטלנד ומגישים עם רוטב חמאה לבנה
ריצ'רד ויינס / בלומברג

תפוח האדמה מזן שרלוט עובר בישול איטי במרינדה של חמאה ואצות, ואז שורה בה 24 שעות. לאחר מכן מניחים עליו ביצי פורל ודג מלוח מעושנות מסקוטלנד ומגישים עם רוטב חמאה לבנה. ולידו  — צ'יפס מיניאטוריים בטעם מלח וחומץ שבולטים על רקע החמאה העשירה ומוסיפים פריכות.

מנת הדגל במסעדת Core by Clare Smyth בלונדון היא מחווה לילדותה של סמית בצפון אירלנד, ומעידה על הלהט שבו היא משלבת בישול מתוחכם בפשטות סגנונית.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ