בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

הקסם שמתחולל כשמוסיפים לעוגה שוט אספרסו

שוט של אספרסו טוב – והעוגה או המאפה ממריאים אל על

3תגובות
לימור לניאדו תירו

אם זה היה תלוי בי הייתי נותנת פרס נובל למי שהמציא את מכונת האספרסו - ללא ספק זהו משקה גאוני, ששינה את פני העולם המערבי. בוקר בוקר מתעורר עולם שלם לצלילי מכונות קפה הנושפות מים חמים (92 מעלות) בלחץ כדי להפיק משקה שחור וחזק שערכו רב - הוא מעורר את החושים וטעמו מרוכז ועשיר כל כך, שלוקח שנים להבין את כל רובדי הטעם השונים שבו. שכן, קשת טעמיו אדירה - מן המר לכל גוניו עד למתיקות עדינה עם שמץ חמצמצות.

מרקם של אספרסו טוב יהיה סמיך אך גם דליל מספיק כדי להחליק בגרון בנעימות. והריח, אווו הריח, עוטף אותך בבושם טבעי, נעים ומרגיע, מעורר מחשבות חושניות ומפעיל את הבלוטות הנכונות להתחלה של יום חדש.

וכמה שאני אוהבת להעשיר איתו עוגות ומאפים. שוט אספרסו טוב מוסיף למאפים את כל תמצית אופיו המרוכז ואת עומק טעמיו. אם אין ברשותכם מכונת אספרסו או מקינטה טובה, אפשר לקנות בכל בית קפה טוב אספרסו בכוס טייק אווי ולהשתמש בו במתכונים. האספרסו שמוסיפים לעוגות, שלא כמו הקפה של הבוקר, לא חייב להיות חם ומוכן במקום.

ספל (שוט) אספרסו סטנדרטי מכיל 30 מיליליטר (שתי כפות). 

עוגת אספרסו ושוקולד

אספרסו
לימור לניאדו תירוש

 

כדורי תמרים ואספרסו

לימור לניאדו תירו

 

פנה קוטה אספרסו עם פקאן סיני ושוקולד

לימור לניאדו תירו

 

limortiroche@gmail.com

עוד מתכונים מומלצים של לימור לניאדו תירוש בבלוג "מטבח מקומי":.

לימור לניאדו תירו


תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות

כתבות שאולי פספסתם

*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו