שיפודי אנטרקוט בוויסקי - מסביב למנגל: מתכונים ליום העצמאות - מתכונים למנגל ויום העצמאות 2019

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון שיפודי אנטרקוט בוויסקי

המשרה על בסיס ויסקי וסוכר מעניקה לבשר ציפוי קרמלי כהה ועשיר וטעם מובחן ומשובח

4 מנות דרגת קושי: קל
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

800 גרם אנטרקוט, חתוך לקוביות של כ-2-2.5 ס"מ

מלח

למשרה:

4 כפות ויסקי

4 כפות שמן זית

4 כפות סוכר דמררה

2 כפיות חרדל

1 כפית פלפל שחור גרוס

הוראות הכנה

מערבבים בקערה את כל חומרי המשרה, עד שהסוכר נמס. מוסיפים את קוביות הבשר, מערבבים ומשרים בין שעה לשש שעות (השריה של יותר משעתיים - במקרר, ואז מוציאים מקירור כשעה לפני הצלייה).

מוציאים את הבשר מהמשרה ומשפדים על שיפודים. אם משתמשים בשיפודי עץ ומתכוונים להכין את המנה על מנגל, כדאי להשרות לפני כן את שיפודי העץ במים כשעה, כדי שלא יישרפו ואז לנעוץ את הבשר.

צולים את השיפודים על מנגל או על מחבת ברזל מחורצת ולוהטת, רק עד לדרגת מדיום (2-3 דקות מכל צד). מוציאים ומגישים מיד עם סלט ותפוחי אדמה בכל צורת הכנה.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות