בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון: עוף ברוטב שזיפים וקפה

נתחי עוף מוגשים עם רוטב מיוחד של פולי קפה, צימוקים, יין אדום ושזיפים. מתוך הספר "נצרת - עיר קולינרית מרתקת" מאת אלינוער רבין

תגובות

חומרים:

  • 1 כף חמאה
  • 250 גרם נתחי חזה עוף
  • מלח ופלפל
  • 1 כפית פולי קפה קלויים
  • 1/2 כפית פולי קפה קלויים טחונים
  • 3 משמשים מיובשים חצויים
  • 1 כף צימוקים
  • 1/4 כוס יין אדום
  • 1/4 כוס רוטב ציר בקר
  • 1/4 כוס רוטב שזיפים

 

הכנה:

משרים את המשמשים המיובשים והצימוקים חצי שעה ביין.

ממיסים את החמאה במחבת על אש בינונית, מוסיפים את נתחי העוף ומטגנים עד שיזהיבו.

מתבלים במלח ופלפל. מוסיפים את הקפה הטחון והשלם, הפירות המיובשים, היין ושני הרטבים.

מביאים לרתיחה ומסירים מהאש.

מגישים עם סלט ירוק.

אנטולי מיכאלו

מתוך הספר "נצרת - עיר קולינרית מרתקת" מאת אלינוער רבין, הוצאת מורותום

עוד מתכוני בשר: המבורגר קלאסי ליום העצמאות | תבשיל פרסי חגיגי מלא בכל טוב | נתח קצבים על סלט חם



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות

כתבות שאולי פספסתם

*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו