בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון: טאג'ין עוף ופירות יבשים

טאג'ין מתקתק של שוקי עוף אפויים עם תערובת פירות יבשים, סוכר וג'ינג'ר

תגובות

חומרים:

  • 200 גרם תערובת פירות יבשים
  • 50 גרם סוכר
  • חצי כפית ג'ינג'ר קצוץ
  • 1 מקל קינמון
  • 3 כפות דבש פריחת בצל
  • 3 כפות ברנדי
  • 2 בצלים קצוצים מטוגנים
  • 4 שוקי עוף טריים
  • כף שמן זית

הכנה:

משרים את הפירות היבשים במים פושרים כחצי שעה ומסננים.

מחממים מחבת על להבה עדינה. מוסיפים שמן ומטגנים את שוקי העוף כשלוש דקות. מוסיפים סוכר ומטגנים עד לקבלת קרמל זהוב. מוסיפים ג'ינג'ר ובצל ומטגנים דקה.

מוסיפים את יתר המרכיבים, מבשלים במשך כעשר דקות. מעבירים לאפייה בטאג'ין, בתנור שחומם ל-180 מעלות. אופים כ-35 דקות.

באדיבות השף גיא פרץ

טאג'ין מתוק של גיא פרץ


תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות

כתבות שאולי פספסתם

*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו