1 ק"ג בשר טחון (לא שמן)
מתכון איך מכינים סינייה?
אופים בשר טחון שמעורבב עם ביצה, פטרוזיליה, בהרט ומלח גס. מוציאים מהתנור, שופכים מעל טחינה, מפזרים צנוברים ומגישים

רכיבים
הוראות הכנה
מטגנים את הבצל והסוכר עד להשחמה. מוסיפים את הבשר הטחון ומטגנים עד שהבשר מוכן. מצננים.
כשהתערובת קרה מוסיפים ביצה, פטרוזיליה, בהרט ומלח גס ומערבבים היטב.
מעבירים לתבנית מלבנית ואופים 20 דקות ב-180 מעלות. מוציאים מהתנור, שופכים מעל הבשר את הטחינה, מפזרים את הצנוברים ומגישים.
תגובות
דלג על התגובותתודה!
תגובתך נקלטה בהצלחה, ותפורסם על פי מדיניות המערכת
באפשרותך לקבל התראה בדוא"ל כאשר תגובתך תאושר ותפורסם.
אנא המתינו……
תודה!
תגובתך נקלטה בהצלחה, ותפורסם על פי מדיניות המערכת
אירעה שגיאה בעת שליחת התגובה
אנא נסה שנית במועד מאוחר יותר