
מתכון לפשטידת פסטה עם הרבה גבינות ופטריות שטעים לאכול בכל שעה של היום
פסטה פוטנסקה היא תבשיל האנשובי המפורסם בעולם. 12 דקות עבודה וקיבלתם את הפוטנסקה המושלמת
מה שהתחיל כתוספת גנב כבר מזמן את ההצגה. אז איך מכינים את המקרוני אנד צ'יז של גוצ'ה?
החורף הקצרצר בישראל בעיצומו, וזה הזמן לכמה מתכונים מארץ המגף: מרק ירקות טוסקני, ניוקי א-לה רומאנה, ריזוטו דלעת ועוד מנות עשירות שכיף לבטא את שמן, ועוד יותר כיף לאכול
מהמתכון שילמד אתכם להכין פסטה טרייה בבית ועד הגרסה של אייל שני לרוטב עגבניות חריף ועוקצני: כל המתכונים שיזכירו לכם למה אתם אוהבים פסטה, בכל עונה ובכל מזג אוויר
פסטה צבעונית ושוברת שגרה בטעמים ים תיכוניים וצבעים לא שגרתיים שמתחילים לאכול כבר עם העיניים, ממתכון של השף ירון שנבל ממסעדת קופינאס
על שלושה דברים עומדת פסטה קאצ'ו אה פפה טובה: ספגטי מבושל בדיוק, גבינת פקורינו מעולה ופלפל שחור גרוס גס. מתכון של תמר כהן צדק ממסעדת "הס 4"
מלזניה קלאסית מושלמת, דרך לזניה של גבינות וירקות קלויים או תרד וריקוטה ועד לזניה ללא גלוטן ואפילו שתי גרסאות ללזניה טבעונית – כל הלזניות לשבועות
פסטה מעולה יכולה להיות רגע השיא של כל ארוחה חלבית. זו בדיוק הסיבה לבחור לפחות אחד ממתכוני הפסטה המנצחים שתמצאו ברשימה זו, לכבוד חג השבועות
לא רק אלפרדו או רוטב רוזה: 16 דרכים לשלב פסטה עם שמנת ולהישאר בחיים
לזניה איטלקית קלאסית עם בולונז ורוטב בשמל תהפוך כל ארוחה לחגיגה ים תיכונית, ממתכון של מעיין נדיר ומאור עשור ממעדניית מיי דלי
גרסה עדכנית ללהיט המיקרוגל האמריקאי שליווה מיליוני ילדים בהתבגרותם, הפעם במתכון של מעיין נדיר ומאור עשור ממעדניית מיי דלי
הקסם של המטבח האיטלקי הוא בפשטותו, אבל לא כל דבר פשוט הוא בהכרח מהיר. כאן ליקטה השפית מיכל לוי מ"בראון" מנות שמתבשלות שעות ארוכות ויש להן של טעם עמוק של בית וגעגוע
שילוב מושלם של עגבניות וגבינה שמולחם על יד דפי פסטה, והכל מתאחד למנה איטלקית קלאסית בתנור החם. מתכון של מעיין נדיר ומאור עשור ממעדניית מיי דלי
מנה איטלקית קלאסית עם תחליף ירוק ובריא במקום העגבניות הרותחות, ממתכון של מעיין נדיר ומאור עשור ממעדניית מיי דלי
רוב הילדים, אפילו הבררנים שביניהם, אוהבים ספגטי ברוטב בולונז. בתערובת הבשר אפשר להחביא קצת ירקות, ואז גם ההורים מרוצים. במקרה הנוכחי טמון הגזר
מאפה הפסטה האיטלקי המסורתי - טימבלו - מקבל טיפול עדכני מהשפים מוטי סופר ורוני בלפר, מהרפובליקה של רונימוטי
מקבלים את החורף עם מתיקות של ערמונים, ניחוח עמוק של מרווה, טעמי פורצ'יני ומסקרפונה קרמית - היום לומדים להכין ניוקי הום מייד ממש כמו מאמא מאיטליה
פריטטה היא הרבה יותר מאשר רק הגרסה האיטלקית לאומלט, אבל כדי להצליח לעשות אותה אוורירית וטובה באמת - צריך להקפיד על כמה כללי יסוד
המקורות לפסטה ברוטב עגבניות שיכור מוודקה אינם ברורים, אבל המרכיבים דווקא כן: עגבניות, וודקה ושמנת
מתכון שמשלב בין הרעננות הברוקולי, מתקתקות הבצל, רכות הריקוטה וחריפות הצ'ילי, ברוטב שקל מאוד להכין
הגיע הזמן להוסיף קצת קייל חיים שלכם, והדרך הכי טובה היא עם הרבה שמן זית ומעט שמנת. זה קל, מהיר וטעים
קנלוני כתום וארומטי שלוקח את שולחן השבועות החלבי לכיוון המטבח האיטלקי
הכנת לזניה אמיתית כרוכה בדרך כלל בעבודה מפרכת. המתכון שלפניכם מנצל בלי בושה את עלי הלזניה האיטלקיים המוכנים, שאין צורך לבשלם מראש
תמיד חלמתם להכין פסטה בעצמכם? כך, צעד אחד צעד, תכינו טורטליני
סוג נפוץ נוסף של פסטו הוא פסטו אדום המורכב מעגבניות מיובשות וצנוברים והוא משדרג כל רוטב, תבשיל או פסטה למשל
אחת הלזניות הטובות שיצא לי לטעום, עד כדי כך שהייתי חייב מתכון. זהירות, זה לא מתכון פשוט
אליו אוליו, הוא אבי כל הרטבים האיטלקיים. קחו לכם שניים-שלושה מרכיבים, פנו לעצמכם עשר דקות עבודה ויש לכם מנה נהדרת של קלאסיקה איטלקית על הצלחת
מגלים את הסודות: השף ארי ירזין עם מתכון לפסטה קרבונרה מתוך ספר המתכונים של קפה איטליה (בהוצאת מטר)
מגלים את הסודות: השף ארי ירזין נותן את המתכון לפנה ארביאטה מתוך ספר המתכונים של קפה איטליה (בהוצאת מטר)
מרק ארטישוק מהמטבח האיטלקי שבשל מרקמו הסמיך והקרמי משמש בסיס מצוין למנות רבות נוספות. למשל, כרוטב חמצמץ לפסטה
קלאסיקה איטלקית במיטבה - קצ'יו א פפה, עונה כל הדרישות של מתכון, קל, פשוט ומהיר
החומוס אינו חומר גלם נפוץ במטבח האיטלקי, אולם הוא מככב במנה אחת במטבח הרומאי - פסטה אה צ'צ'י. כשהיא הגיעה לאמריקה היא תפסה כיוון שונה לגמרי
מתכון פשוט לעוגיות גבינה איטלקיות עשירות בטעם, שמצדיקות את הקלישאה "תכינו כמות כפולה כי לא תצליחו להפסיק לאכול"
פסטה אפויה היא עולם ומלואו ובכל רחבי איטליה מוצאים אין ספור גרסאות, אבל דווקא הסופרנוס הביאה לה את תהילת העולם
שם האירוע | מקום | תאריך ושעה |
---|---|---|