4 ביצים
מתכון עוגה בחושה עם סילאן, חלבה ופיסטוקים של מיקי שמו
עוגה בחושה שתמיד מצליחה עם כל מה שטוב במדף: סילאן, חלבה ופיסטוקים

רכיבים
1 כוס סוכר לבן
1 כוס סוכר דמררה
1 שקית אבקת אפייה
2 מכלי שמנת מתוקה
2/3 כוס טחינה גולמית (200 גרם)
1/2 כוס סילאן (150 גרם)
1/2 כוס פיסטוקים גרוסים גס
3 כוסות קמח (420 גרם)
הוראות הכנה
מקציפים את הביצים עם הסוכר עד לקבלת תערובת בהירה.
מנפים את הקמח ואבקת האפייה. משלבים את השמנת המתוקה והקמח לסירוגין תוך ערבוב אטי.
מערבבים בקערה נפרדת את הסילאן והטחינה ומשלבים אותם בסוף התהליך.
אופים כ-50 דקות בתנור שחומם ל-170 מעלות.
תגובות
דלג על התגובותתודה!
תגובתך נקלטה בהצלחה, ותפורסם על פי מדיניות המערכת
באפשרותך לקבל התראה בדוא"ל כאשר תגובתך תאושר ותפורסם.
אנא המתינו……
תודה!
תגובתך נקלטה בהצלחה, ותפורסם על פי מדיניות המערכת
אירעה שגיאה בעת שליחת התגובה
אנא נסה שנית במועד מאוחר יותר