100 גרם פייטה פוטין או פצפוצי אורז
מתכון: פררו רושה טבעוני ממכר
אחרי שהוכחנו שלטבעונים יש מוסים נהדרים, קציפות ושאר מני עוגות, הגיע תור הממתקים. שני רייך עם המתכון הכי קל בעולם לפררו רושה ממכר. צילומים: הגר פדאל
רכיבים
80 גרם אגוזי לוז קלויים
250 גרם ממרח נוגט
לציפוי:
250 גרם שוקולד מריר
50 גרם ברס
הוראות הכנה
בקערה מערבבים יחד פייטה פוטין, אגוזי לוז קצוצים וממרח נוגט עד לקבלת תערובת אחידה.
מקררים את התערובת במשך שעה במקרר.
אחרי שעה מוציאים מהמקרר ויוצרים כדורים מהתערובת ומכניסים למקפיא למשך 15 דקות.
הכנת הציפוי
להמיס את השוקולד המריר ולהוסיף את הברס ולערבב.
כעת יש לצפות את הכדורים בתערובת השוקולד.
טיפים
ברס - אגוזי לוז מקורמלים וקצוצים גס, ניתן להחליפם במתכונים רבים בבוטנים קצוצים
פייטה פוטין (או פויטין) - שבבי וופל או גלילית מקורמלים ופריכים
צילום הווידאו: הגר פדאל
שני רייך היא קונדיטורית טבעונית. למתכונים נוספים שלה - כאן
תגובות
דלג על התגובותתודה!
תגובתך נקלטה בהצלחה, ותפורסם על פי מדיניות המערכת
באפשרותך לקבל התראה בדוא"ל כאשר תגובתך תאושר ותפורסם.
אנא המתינו……
תודה!
תגובתך נקלטה בהצלחה, ותפורסם על פי מדיניות המערכת
אירעה שגיאה בעת שליחת התגובה
אנא נסה שנית במועד מאוחר יותר