250 גרם קינואה, מבושלת במים רותחים 8 דקות או עד לקבלת מרקם "אל דנטה"
מתכון: סלט קינואה וחמוציות
גם בריאותי, גם קליל וגם מרענן: סלט קינואה וחמוציות
רכיבים
הוראות הכנה
1. מניחים את הקינואה המבושלת בקערה, ומוסיפים את שאר המרכיבים: החמוציות, תפוח עץ, סלרי, לימון, אגוזי מלך וטרגון קצוצים.
2. בקערית נפרדת מערבבים את הדבש, שמן הזית ומיץ הלימון, ומערבבים לקבלת מרקם אחיד.
3. מוסיפים את הרוטב לקינואה, מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם ומגישים.
תגובות
דלג על התגובותתודה!
תגובתך נקלטה בהצלחה, ותפורסם על פי מדיניות המערכת
באפשרותך לקבל התראה בדוא"ל כאשר תגובתך תאושר ותפורסם.
אנא המתינו……
תודה!
תגובתך נקלטה בהצלחה, ותפורסם על פי מדיניות המערכת
אירעה שגיאה בעת שליחת התגובה
אנא נסה שנית במועד מאוחר יותר