מתכון: סלט קינואה וחמוציות - מתכונים - מדור האוכל - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון: סלט קינואה וחמוציות

גם בריאותי, גם קליל וגם מרענן: סלט קינואה וחמוציות

דרגת קושי: קל
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

250 גרם קינואה, מבושלת במים רותחים 8 דקות או עד לקבלת מרקם "אל דנטה"

1 תפוח עץ גרני סמית קלוף חתוך לפרוסות
1 גבעול סלרי חתוך אלכסונית
פילטים מחצי לימון
40 גרם אגוזי מלך או פקאנים קלויים במחבת עם חצי כפית מלח וכפית סוכר
40 גרם חמוציות
20 עלי טרגון קצוצים
1 כפית דבש
3 כפות שמן זית איכותי
3 כפות מיץ לימון
מלח דק
פלפל שחור גרוס

הוראות הכנה

1. מניחים את הקינואה המבושלת בקערה, ומוסיפים את שאר המרכיבים: החמוציות, תפוח עץ, סלרי, לימון, אגוזי מלך וטרגון קצוצים.

2. בקערית נפרדת מערבבים את הדבש, שמן הזית ומיץ הלימון, ומערבבים לקבלת מרקם אחיד.

3. מוסיפים את הרוטב לקינואה, מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם ומגישים.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות