סלט תפוחי אדמה של השף חיים כהן - מתכונים - מדור האוכל - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

סלט תפוחי אדמה של השף חיים כהן

בלי מיונז ובלי מלפפון חמוץ, סלט תפוחי אדמה חמים, פשוט וקל

4 מנות דרגת קושי: קל
סלט תפוחי אדמה
תומר אפלבאום
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

3 תפוחי אדמה גדולים (רצוי אדומים)

2 בצלים ירוקים קצוצים
מלח ופלפל
מיץ מ-1/2 לימון
1/2 כוס שמן

הוראות הכנה

1. מבשלים את תפוחי האדמה על קליפתם, וקולפים אותם בעדינות בעודם חמים. כאשר הם קלופים חותכים אותם לקוביות גדולות (כשני סנטימטר) ומעבירים לקערה.

2. מוסיפים את הבצלים, מתבלים במלח, פלפל, לימון ושמן, מערבבים קלות ומגישים - רצוי כשהסלט עדיין פושר.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות