סלט רימונים חגיגי - מתכונים - מדור האוכל - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון סלט רימונים חגיגי

סלט חגיגי עם רימונים, גרעינים ועלים ירוקים ורוטב משגע מתקתק-חמצמץ

6 דרגת קושי: קל
סלט רימונים
robertprzybysz / Getty Images /
2תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

1 רימון

צרור כוסברה
צרור פטרוזיליה
צרור רוקט
5 גבעולי נענע
1 בצל סגול (אופציונלי)
30 גרם גרעיני חמניה קלויים
20 גרם גרעיני שומשום קלויים
40 גרם צנוברים קלויים

לרוטב:

מיץ מ-1/2 לימון

מיץ מ-1/2 תפוז
6 טיפות שמן שומשום
6 טיפות רכז רימונים
כפית חומץ או סיידר תפוחים
כפית דבש
כף שמן קנולה
1/4 כפית מלח
1/4 כפית פלפל שחור

הוראות הכנה

1. רוחצים ומיבשים היטב את העלים (הכוסברה, הפטרוזיליה, הנענע והרוקט).

2. תולשים את העלים ללא הגבעולים מהכוסברה והפטרוזיליה (את הנענע והרוקט מספיק לקרוע לשניים) או קוצצים אותם - תלוי בהעדפתכם.

3. מערבבים את מרכיבי הרוטב בצנצנת עם מכסה (ניתן לאחסן במקרר את שאריות הרוטב לשימוש נוסף - עד שבוע).

4. מניחים את העלים בקערת הגשה, מפזרים מעל את גרגירי הרימונים, בצל סוגל חתוך לפרוסות, גרעיני החמניות, השומשום, הצנוברים ומזליפים את הרוטב.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות