סלט עשבי תיבול קשיו ולימון - מתכונים - מדור האוכל - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

סלט עשבי תיבול קשיו ולימון

אחת ממנות הפתיחה המיתולוגיות של מסעדת כרמלה בנחלה, עליה השלום, של השף דניאל זך

6 סועדים דרגת קושי: קל
סלט עשבי תיבול וקשיו
PavlovskiJenya / iStockphoto via
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים


צרור בינוני של עלים ירוקים: פטרוזיליה טרייה, כוסברה טרייה, נענע טרייה, עלי סלק טריים, ארוגולה טרייה ועוד
3 כפות שמן זית
1 לימון סחוט למיץ טרי
מלח ים דק
30 גרם קשיו קלוי ומרוסק גס
 

לקישוט:

גרגירי רימונים (לא חובה)

פיסות תמרים לחים/מיובשים (מ-3-4 תמרים - לא חובה)
גריגירי חומוס מתובלים

הוראות הכנה

1. מפרידים את העלים מן הגבעולים ומשרים את כל העלים יחד בקערה עם מים קרים מאוד.

2. שוטפים ומייבשים את העלים במייבש חסה או בין מגבות נקיות.

3. קוצצים את כל העלים לפני ההגשה, מתבלים בשמן זית, קורט מלח ומיץ לימון, מסדרים על צלחת הגשה ומפזרים אגוזי קשיו (מרוסקים מעט). אפשר גם חמוציות (מומלץ), רימונים או תמרים, גרגירי חומוס ועוד.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות