סלט עשבי תיבול קשיו ולימון
אחת ממנות הפתיחה המיתולוגיות של מסעדת כרמלה בנחלה, עליה השלום, של השף דניאל זך

רכיבים
לקישוט:
גרגירי רימונים (לא חובה)
הוראות הכנה
1. מפרידים את העלים מן הגבעולים ומשרים את כל העלים יחד בקערה עם מים קרים מאוד.
2. שוטפים ומייבשים את העלים במייבש חסה או בין מגבות נקיות.
3. קוצצים את כל העלים לפני ההגשה, מתבלים בשמן זית, קורט מלח ומיץ לימון, מסדרים על צלחת הגשה ומפזרים אגוזי קשיו (מרוסקים מעט). אפשר גם חמוציות (מומלץ), רימונים או תמרים, גרגירי חומוס ועוד.
תגובות
דלג על התגובותתודה!
תגובתך נקלטה בהצלחה, ותפורסם על פי מדיניות המערכת
באפשרותך לקבל התראה בדוא"ל כאשר תגובתך תאושר ותפורסם.
אנא המתינו……
תודה!
תגובתך נקלטה בהצלחה, ותפורסם על פי מדיניות המערכת
אירעה שגיאה בעת שליחת התגובה
אנא נסה שנית במועד מאוחר יותר