שקשוקה של חובזה וגבינת כבשים מלוחה - מתכונים - מדור האוכל - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון שקשוקה של חובזה וגבינת כבשים מלוחה

עונת החובזה בשיאה, צאו לקטוף וחזרו הביתה להכין שקשוקה ירוקה נפלאה ממתכון של השף עמוס שיאון ממסעדת הלנה בנמל

דרגת קושי: קל
שקשוקה חובזה של הלנה בנמל
רויטל דקל
4תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

300 גרם חובזה, עלים קטנים בלבד

1 בצל סגול פרוס דק
2 שיני שום קצוצות
1 צרור עלי פטרוזיליה מופרדים
1 כפית תערובת בהרט
מלח לפי הטעם
150 גרם גבינה בולגרית כבשים מלוחה
4 ביצים
3 כפות שמן זית

הוראות הכנה

1. מטגנים את הבצל בשמן הזית עד להזהבה.

2. מוסיפים את הבהרט, את השום, עלי החובזה ועלי הפטרוזיליה ומבשלים למשך מספר דקות עד שהחובזה רכה והופכת לתבשיל.

3. שוברים את הביצים למחבת ומפוררים מעליהן את הגבינה.

4. מבשלים כשהמחבת מכוסה למשך כ-3 דקות עד שהחלמון מתקשה מעט והגבינה נמסה. מגישים חם.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות