מתכון: עגבניות שרי אפויות עם בצל ושום - מתכונים - מדור האוכל - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון: עגבניות שרי אפויות עם בצל ושום

תוספת דלת קלוריות, עשירה בסיבים תזונתיים, טעימה מאוד ובהחלט לא פחות חשוב מכל אלו - קלה מאוד להכנה ממתכון של לילית רומם משומרי משקל

דרגת קושי: קל
עגבניות שרי אפויות עם בצל ושום
אפיק גבאי

כל המתכון מכיל 330 קלוריות או 3 נקודות; הוא דל חלבון, עשיר בסיבים תזונתיים ומכיל מכיל כ-178 מ"ג סידן.

תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

1/2 סלסלה עגבניות שרי חצויות

2 ראשי שום חצויים

בצל יבש חתוך גם

בצל סגול חתוך גס

1 כף שמן זית

1 כף חומץ בלסמי

מלח

פלפל גרוס

הוראות הכנה

מחממים תנור ל-180 מעלות.

בכלי חסין חום, שמים את הירקות מזלפים מעל את החומץ הבלסמי, שמן ותבלינים.

מכסים ברדיד אלומיניום ואופים כחצי שעה עד התרככות.

פותחים, מסירים את הכיסוי ומשאירים בתנור לכמה דקות נוספות עד השחמה.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות