מרק תחתיות ארטישוק - מתכונים - מדור האוכל - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מרק תחתיות ארטישוק

השימוש בתחתיות ארטישוק קפואות מבטל את התעסוקה הרבה שמצריך ניקוי ארטישוק טרי, וטחינת המרק מתגברת על הסיבים שהתחתיות הקפואות התברכו בהם

דרגת קושי: קל
ארטישוק למרק
דורעם גונט

המרק מעובה (רעיון טוב!) באמצעות טופו, ולא שמנת, כך שהוא כשר וחף מכולסטרול.

תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

1 בצל גדול מטוגן עם 4 כפות שמן סויה רגיל

8 שיני שום

2 שורשי פטרוזיליה, חתוכים לשמיניות

1 שורש סלרי, חתוך לשמיניות

20 תחתיות ארטישוק קפואות

ליטר וחצי מים

2 כפות אבקת מרק עוף

חצי כפית מלח

1 כפית פלפל לבן

2 כפות טופו

מיץ מחצי לימון

 

הוראות הכנה

מטגנים את הבצל והשום עד להשחמה קלה.

מוסיפים את השורשים והארטישוק ומאדים במשך 10 דקות בסיר סגור. לאחר מכן יש להוסיף את המים ואת התבלינים.

כשהארטישוק מתרכך (כ-20 דקות לערך) יש להוסיף את הטופו ולטחון בבלנדר.

להוסיף בסוף את מיץ הלימון הטרי, לטעום ולתקן טעמים.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות