מתכון לילדים: חביתה מגולגלת - סושי חביתושי של לייזה פאנלים - מתכונים - מדור האוכל - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון לילדים: סושי חביתושי של לייזה פאנלים

הפיתרון למונוטוניות של חביתה-סלט-גבינה לארוחת הערב מגיע בכלל מהמטבח היפני, כשמגלגלים הכל לסושי ביתי, טעים וקליל. מתכון של לייזה פאנלים לארוחת ערב, מתוך הספר: "קל, קל, קל"

דרגת קושי: קל
סושי חביתושי
גיא בהר וחגית ביליה

ילדים, תחשבו רגע מה יצא אם ניקחאת ארוחת הערב הרגילה שלנו: חס"ג (ראשי תיבות של חביתה, סלט, גבינה) ונגלגל אותה לסושי - בדיוק: סושי חביתושי! זה ענ"ק(ראשי תיבות של עולמי, נפלא וקל)!

מתכון של לייזה פנאלים, מתוך הספר: "קל, קל, קל" בהוצאת מודן

2תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

לחביתה:

2 ביצים

1 כף מים

1/8 כפית מלח

2 כפות שמן או קוביית חמאה נדיבה לטיגון

לסלט:

6עגבניות שרי, חתוכות לקוביות הכי קטנות שאפשר

1 מלפפון, קלוף וחתוך לקוביות הכי קטנות שאפשר

1 גזר, קלוף ומגורר בפומפייה

1/4 פלפל אדום, חתוך לקוביות הכי קטנות שאפשר

1/2 כפית מיץ לימון

1 כף שמן זית

1/4 כפית מלח

1 כף גדושה גבינה לבנה או לאבנה למריחה

הוראות הכנה

טורפים יחד בקערית את המרכיבים לחביתה, חוץ מהשמן. 

מחממים במחבת טפלון רחבה את השמן, ומטגנים את החביתה משני הצדדים, כך שתצא דקיקה ושחומה. 

מערבבים בקערה את כל הירקות לסלט, ומתבלים בלימון, שמן זית ומלח.

מורחים בזהירות את הגבינה הלבנה על החביתה, מפזרים מעל סלט ומגלגלים כמו סושי. חותכים לפרוסות ומגישים. 



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות