לבצק:
100 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות קטנות
175 גרם (¼1 כוסות) קמח
30 גרם (2 כפות) סוכר
קורט מלח
2 כפות מים קרים מאוד או מי קרח
1/2 כפית תמצית וניל
למלית:
400 גרם רוברב חתוך למקטעים באורך 3 ס”מ
150 גרם (3/4 כוס) סוכר
250 גרם תותים חצויים
2 כפות אגוזי מלך קלויים וקצוצים גס
2 פרוסות בריוש או חלה בעובי 1 ס”מ (או חופן גדול שקדים טחונים)
לזיגוג:
1 חלמון חלמון
1 כף חלב
3 כפות סוכר סוכר (רצוי דמררה)
להגשה (לא חובה):
גלידה גלידה, קרם פרש או יוגורט סמיך
תגובות
דלג על התגובותתודה!
תגובתך נקלטה בהצלחה, ותפורסם על פי מדיניות המערכת
באפשרותך לקבל התראה בדוא"ל כאשר תגובתך תאושר ותפורסם.
אנא המתינו……
תודה!
תגובתך נקלטה בהצלחה, ותפורסם על פי מדיניות המערכת
אירעה שגיאה בעת שליחת התגובה
אנא נסה שנית במועד מאוחר יותר