2 כפות שמן זית
2 בצלים קלופים וחתוכים גס
2 ק"ג שריר בקר (או בשר בקר אחר לבישול ארוך), חתוך לקוביות בינוניות
7-5 שיני שום קלופות ופרוסות גס
1/2 ק"ג תרמילי פול ירוק טריים, חתוכים למקטעים ברוחב 3 ס”מ
250 גרם עלי חוביזה ופרדים מהגבעול ושטופים
מלח לפי הטעם
פלפל שחור גרוס לפי הטעם
1/2 כפית כמון
1 כפית גרגרי כוסברה כתושים
1 כף שורש ג'ינג'ר מגורר
1 כוס עלי נענע שטופים וקצוצים
תגובות
דלג על התגובותתודה!
תגובתך נקלטה בהצלחה, ותפורסם על פי מדיניות המערכת
באפשרותך לקבל התראה בדוא"ל כאשר תגובתך תאושר ותפורסם.
אנא המתינו……
תודה!
תגובתך נקלטה בהצלחה, ותפורסם על פי מדיניות המערכת
אירעה שגיאה בעת שליחת התגובה
אנא נסה שנית במועד מאוחר יותר