
לרגל המצב, מדור "אוכל בעמידה" עולה מהרחוב אל הסלון הביתי לטובת ביקורות טייק אוויי ומשלוחים. והשבוע: "טאקרייה", שממשיכה לעשות ניסים בז'אנר האוכל המקסיקני
לרגל המצב, מדור "אוכל בעמידה" עולה מהרחוב אל הסלון הביתי לטובת ביקורות טייק אוויי ומשלוחים. ראשונה לצלצל באינטרקום: "נאם" – פעם מסעדה סטנדרטית, וכיום להיט תוצרת Wolt
יש כל מיני סיבות להיקלע לנמל תל אביב, לא כולן מרצון, אף אחת מהן לא קשורה לאוכל. "ניט נוי", מזללה אסייתית חדשה שנפתחה בשוק הנמל, סוף סוף מספקת אחת כזו
כמה חודשים אחרי שההמונים התנפלו ואילצו את בשארה חינאווי לסגור את עמדת הגריל בחנות שלו, נפתחה בשבוע שעבר השיפודייה החדשה "הפיתה של חינאווי": כבר לא "חור בקיר", ובכל זאת לא חור בכיס
מדובר כמעט בסימן היכר תל אביבי: שוב המבורגר חדש, שוב אבן גבירול, שוב תור ארוך. אז האם הקציצה של "GDB" מצדיקה את ההייפ ומתברגת היישר לצמרת העירונית? כן, אבל יש כמה דברים שמפריעים לה בדרך לשם
הניחו למאפים העצובים והמיושנים להישאר מאחור – תל אביב מספקת לכם שלל פחמימות מושקעות. שני מקומות חדשים, דוכן איטלקי בשוק הכרמל ו"שנסקי ברנסקי" של אנשי "ג'סמינו", הם הוכחה טרייה ונהדרת לכך
יש לא מעט דוכנים שמבטיחים את המנה המסורתית, יש מעט מאוד כאלה שמקיימים. "FishAnd", מזללה חדשה בשוק הכרמל, מזכירה לנו קלאסיקה אמיתית מהי
סימסנו, קבענו, המתנו, קיבלנו, הרכבנו, אכלנו. בסוף, לגלות מי עומד מאחורי שירות המשלוחים החדש והאנונימי התברר כחלק הכי פשוט בכל העניין
מסעדת "טקסס ברביקיו" עברה מרמת החייל לפלורנטין והשיקה עצמה מחדש כמזללה אמריקאית זריזה ומלאה באפשרויות מוגזמות. האם היא תצליח איפה שאחרות כמוה נכשלו?
אחרי שהקימו את מסעדת השוק המצליחה "M25", אנשי קצביית "מיטמרקט" פותחים את "יידישע מאמע" – דוכן כריכים ובשרים שלא חושש להיות התשובה הניצחת והמוצלחת לשאלה "מה אשכנזי בעיניך?"
ניסינו את ה"פיצהבורגר" של דומינוס. גם אנחנו לא האמנו מה קרה אחר כך
"גברת קוטייאו", מרקייה תאילנדית חדשה בשוק הכרמל, היא כל מה שרצינו לחורף הקרוב
שנתיים אחרי שנסגרה במפתיע, מסעדת הקובות הוותיקה של משפחת חביב חוזרת – ואנחנו יכולים לסמן עצירת חובה ראשונה לחורף 2020
כמו בשאר האיצטדיונים הגדולים בארץ, גם בבלומפילד המחודש תתקשו למצוא משהו מעניין לאכול. האם המזללה החדשה והצמודה "בורגר סטיישן 23" מסמנת את תחילתו של מהפך?
רק בקלישאות של שונאי תל אביבים שינקין הוא עדיין הרחוב שבו קורה הכל. אולי הקפטריה "Eats" תחזיר לו קצת מימי הזוהר שלו
זה לא טוויסט על חומוס, זו לא שקשוקה משודרגת וזה גם לא מוגש באזורי הזלילה הרגילים של תל אביב – בשביל המנה של "מנצ'וק" תצטרכו להגיע לשכונת ביצרון, אבל התוצאה שווה את זה
בין דוכני שוק הכרמל המודרניים שמתאמצים ומלחיצים עם אווירת ה"כפיים" וה"שמח", דוכן הדגים החדש "הכרמל 40" לא מזניח את מה שחשוב באמת: האוכל
בסניפי הרשת של "ברגר קינג" בישראל הושקו בשבוע שעבר כריכים חדשים עם "בייקון מעושן", שכמובן אינו בייקון כלל וכלל. אפילו בעידן של תחליפים שונים ומשונים, התוצאה הזו גרועה ומעליבה במיוחד
כבר 16 שנה ש"פיצה שירוקו" היא מוקד עלייה לרגל לשלל טיפוסים תל אביביים ששומרים לה אמונים. כעת היא מתרחבת למקום חדש, אבל משהו הלך לאיבוד בדרך
לקצביית "זלמן בשרים" הוותיקה נולד ילד קטן – "זלמניקו", שהולך בדרכן של שיפודיות הדור החדש אבל לא שוכח מהיכן הוא בא
"פיצה פיל" החדשה מציגה 60 סנטימטר של מגש משפחתי אימתני. הרפתקנים ורעבים יצאנו לתור את מרחביה של פיצת הענק וחזרנו כדי לספר
בין כל האוכל המהונדס שמציע שרונה מרקט, לדוכן החדש "טנדור" יש פוטנציאל מסקרן ותנור עתיק שעשוי להפוך לטרנד הבא. אז למה הוא לא הולך עם זה עד הסוף?
רשתות מזון יכולות לסגור לכם פינה, אבל אנחנו פה כדי להזכיר: בז'אנר הסנדוויצ'ים אין לכם סיבה להתפשר. "צ'נטרו", מעדנייה איטלקית חדשה בשוק לוינסקי, היא עוד הוכחה חיננית לכך
רק התבשרנו על סגירת אחד מהדוכנים היצירתיים והאהובים בשוק הכרמל – וכבר הופיע "ללה", בית מאפה גיאורגי חדש שינסה לשמח אתכם במקומו. האם הוא יצליח?
"בוטקה 23", דוכן חדש בשכונת התקווה, מציע קומבינציה משולשת בתוך פיתה מאודה – והתוצאה לא השאירה אותנו אדישים
"פיתה תל אביב", שיפודייה חדשה ברחוב הרצל, מסכמת היטב את השנה שחלפה: בשר על גריל פחמים, בלי התחכמויות. זה מה שטוב בה – אבל זה גם המלכוד שלה
העיצוב מצועצע, המחירים מופרזים וחוסר המודעות מדהים: "מגרב" נותנת לכם את כל הסיבות לגלגל עיניים – אבל מציעה גם מאפים מקוריים ונהדרים, שיסגרו לכם יופי של ארוחה
המבורגרים זה כיף, פיצות זה אחלה ושיפודים זה חלום, אבל גם אנחנו רוצים מדי פעם להיות מופתעים ממשהו חדש ומקורי – וזה מה שקרה לנו ב"הקרמפטיה"
שרונה מרקט מציג: עוף בגריל ("קוקוריקו") אאוט – עוף בגריל ("רוטיסרי צ'יקן קלאב") אין. חילוף מנצח? לא הפעם
"נטשקה", מסעדה משפחתית קטנה ולבבית בשוק לוינסקי, תיקח אתכם לסיבוב כיפי ומספק ברחבי ברית המועצות
האינסטגרם התפוצץ מתמונות, האייטמים צוחצחו היטב והסקרנים כבר החלו להציף את "נורדיניו", המעדנייה-הסנדוויצ'ייה החדשה והמסקרנת. אחרי שדוכני כריכים אחרים נסגרו בתל אביב באחרונה, האם היא תצליח להחזיק מעמד?
המזללה התל אביבית הטרייה והכשרה "Bodega" מציעה שלל בורגרים, מלא תוספות ומקרר שתייה אחד, שינסו לעורר געגועים לאמריקה. האם היא תצליח?
שבועיים לאחר ביקור בדוכן מטוגנים ימי וכושל בשוק הכרמל, הוא הוחלף ב"דרקסלר" – שיפודייה שצולה כמה נתחים לא שגרתיים ואז עוטפת אותם באחת מגאוות העדה התימנית. עפנו על התוצאה
בדיוק כשנדמה היה שז'אנר הפיצות העירוניות הגיע לתקרת הזכוכית שלו, אכלנו בפיצרייה החדשה בשוק הפשפשים ונזכרנו שיכול להיות הרבה יותר גרוע
כבר חשבנו שאי אפשר להפתיע בתחום הבשר על האש, שהפך באחרונה לפופולרי במיוחד. אבל אז בשארה חינוואי פתח עמדת גריל בחנות שלו
שם האירוע | מקום | תאריך ושעה |
---|---|---|